Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 14 oktober 2007

Och imorgon är det måndag... igen

Det är rent konstigt hur fort veckorna går... Tycker inte det var så längesedan det var måndag - och så är det redan dags igen!

Men idag var det söndag och vi hade besök av sonen och svärdottern från G-borg. Passade på att bjuda på ost-och-skinkpaj; det vill till att vi är fler än ynglingen i huset och jag när det ska ätas sådant. Pajformen är nog beräknad till fyra portioner, tror jag.

Praktiskt att dom kom; löven på "värsta" biten av gräsmattan (två jättestora lönnar) blev krattad och några kubikmeter löv bortforslade. Det är inte klokt vad en del människor kan jobba... Jag bara tittade på :-).

Vi fick dessutom "besök" av en jakthund som nog hade velat ha lite mat och vatten, han var alldeles slut och ville inte gå härifrån (till Uffe Hunds stora förargelse; vad sjutton hade den där kortbenta varelsen här att göra?). Yngste sonen tog ett koppel och den något motvillige gästen och traskade upp till "Flårekulla-rondellen" där våra resande gäster hade sett en bil tidigare. Det fanns visserligen ingen bil, men en skål mat till den stackars jycken fanns där i alla fall, så troligen kom väl hussen så småningom, för hunden kom inte tillbaka. Uffe verkade rätt nöjd med detta... Han är nog lite egotrippad den vovven; "ni ska inga andra hundar ha jämte mig", eller något åt det hållet :-).

Fick lite extra jobb när jag skulle utfodra kaninen (Lille Skutt). Öppnade skåpet där jag förvarar morötter och diverse andra matvaror och hittade en bit vitkål som såg ut som att "gör något nu - imorgon är det försent". Så det blev till att fixa lite pizzasallad. Har fått ett jättebra recept av dotterns kompis mamma. Jättegott! Men inte vad jag hade lust med med tanke på all disk som redan stod där och väntade... Ibland blir jag så trött på mig! Borde ju i rimlighetens namn helt enkelt ha slängt den där biten, men se då dök "snålänningen" i mig upp igen... Å andra sidan har jag ju sallad till middagen fixad för några dagar framåt! Det är plus och minus med det mesta... Men det säger jag bara; nästa hus jag flyttar till ska vara utrustat med diskmaskin!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!