Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 20 juni 2012

Är inte hemma, fast....

...liksom lite hemma ändå...
Hos pappan och firar 86-årsdag.
Tårta och kaffe och kaffe och kaffe.... Alltså; har helt klart slurpat alldeles för mycket av den varan...

Kom hit igår eftermiddag. Tillbringade eftermiddagen i lugn och ro och fixade och lagade mat och linkade omkring på den onda foten. Och för att göra det hela lite mer "spännande" bestämde jag mig för att gå ut och gå med bästisen här en rejäl runda. Idioti! Och dessutom är Hulingsfarahult stendött när affärerna har stängt. Folk är inte ens ute på balkongen eller i trädgårdarna... Märkligt samhälle!!!

Natten hade väl vissa likheter med sömnlös i Seattle. Bara det att det inte var något annat än just sömnlöst pga "ontifoten". Och i Hultsfred... Och med en snarkande hund i sängen... Inte romantiskt ett dugg.

Och så har vi haft glasögonletarjakt här. Har inte hittat dom. Pappans glasögon. Mina sitter på näsan. Min näsa...Faktiskt... Annars kunde man väl tro att det skulle vara jag som rörde till det hela. Det är ju inte så ovanligt, menar jag...
Fick dra iväg till macken och införskaffa ett par i lagom lässtyrka och så får vi väl hoppas att dom vanliga kommer tillrätta. Borde dom ju i rimlighetens namn göra. Men konstigt är det! Och jisses, vad vi har letat!!!

Nu börjar det närma sig middagstid här. Är en liten aning hungrig. Sen ska det packas och plockas, för ikväll åker jag hem till skogen igen. Och är ganska ambivalent, för visst vill jag hem till katterna, men jag vill ju bort också. Aldrig nöjd *L*...


2 kommentarer:

  1. Grattis till pappsen o trevlig midsommar på dig

    SvaraRadera
  2. Ha en riktigt fin midsommar du oxå!!
    Och medger att det var rätt gôtt att komma hem igen *L*... Trots att jag längtar bort (ambivalent??? JAG??? nähä *asg*)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!