Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 15 april 2012

Lite "dagen efter" idag...

Nja, inte så illa som det låter..
Och kanske inte precis "dagen efter". Mer "dagen efter dagarna före"...
Är bara lite trötter...
Det blev en lite "hektisk" vecka för en eremit, det här ;))...

I onsdags träffade jag M. Hon var snäll och hjälpte mig med inhandlade födelsedagspresenter till svärdotter T, lilla N och en liten xtra till lilla J (storasyster måste ju också få när nu lillasyster fyller ett helt år *L*). Uppepå detta var vi och fikade.. Och pratade och skrattade, vissa saker är sig lika. Som väl är!!!

I torsdags kom bästaste fd granne K in en stund. Med fikabröd! Gott!!! Mera kaffe och prat och skratt! Vad gjorde jag utan dig, K?

När K hade åkt ställde jag mig och packade ner lite porslin och glas som jag hade lovat "mellan-M" och svärdotter J att dom skulle få ta över...

På eftermiddagen vacklade en kaffestinn matte ut på långrunda med hunden, som fick för sig att det nog inte var så farligt att dricka vatten ur den där jättestora vattenkoppen som matte kallar sjö trots allt... Är allt lite stolt över min gamle Uffe!!! Han kan ju när han vill!!! Men bildbevis saknas dock. Fick nog något av chock när jag såg vad han hade för sig *asg*... Handlingsförlamad och tappade målföret totalt... Duuuktig vovve!!!
Hemvägen gick i linkandet tecken... Har en sån där "knöl" på ena foten som bråkar emellanåt. Onödigt att härja när man är nästan sju kilometer hemifrån, kan jag tycka... Tyckte nog inte den jäkla knölen... (och varför får jag en bild av något helt annat i huvudet när jag skriver detta??? På tal om "jäkla knölar" menar jag... moahahaha)


Och så tvättades bilen minsann!!!
Ibland kan jag!!! Ok; händer sällan, men desto märkligare när det händer...

I fredags droppade "storson M" med familj in. Mera kaffe, lunch, goood kaka som M hade bakat (han använder riktig choklad, han). Lille V var på ett strålande humör och hade fått en fiffig stol som gick att hänga på bordet så att han kunde vara med och äta lite han också. Duktig liten kille är han!!! En promenad hann vi med innan lilla familjen for vidare.

Och så igår!
Lilla N´s ettårsdag!!! Hon var också på ett sånt där riktigt solskenshumör; gillar väl inte riktigt att andra än mamma och pappa lyfter och gullar och har sig, men glad var hon...Och det serverades kaffe och god tårta, förstås! Svärdotera har allt talang för sånt!!! Smaskens!!!

Har väl en liten känsla av att det behöver dras in på ätandet lite de närmsta veckorna/månaderna/enlängretid...
Vilka framtidsutsikter...
I all synnerhet som maj är en sån där vansinnig räcka av födelsedagar i vår familj....
Och att "beställning"  (snarare blev order utdelade) redan är lagd på "mammans smörgåstårta"...

2 kommentarer:

 1. Alltså jag säger ju det. Läser man sammanfattningen av din vecka så måste du vara väldigt sugen på något surt. Inlagd gurka eller så ;)
  "Jäklar knölar"? Jag fattar ingenting :D

  SvaraRadera
 2. Chilikryddade jordnötter är en lösning på "problemet"...

  Du menar att du inte fattar någontingen??? hahahaha
  Kram på dig!!! Hörs snart!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!