Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 1 juni 2013

Har fått nog...


Jo; det har jag...
Fått nog, mer än nog, av Telia mobilt bredband. Det fungerar sämre och sämre nu. Löv på träden som "stör" kanske... 
Blev till slut så irriterad att jag ringde på mobilen (som också har rätt taskig täckning, men inte är lika överkänslig) och muttrade om att jag kände mig lurad... Frågade ju speciellt om täckningen här i Hössna innan jag tecknade mig för en ny period och bytte "upp" mig till ett "bättre" modem. Som inte fungerar ett dugg bättre. Får fortfarande köra på 2G... Med ett 4G modem... Onödigt, kan man tycka...
Nu fick jag byta till ADSL trots att jag har bindningstid kvar. Hoppas bara att det fungerar bättre. Och att bredbandstelefonin håller vad den lovar... 
Så det blir "vanlig" telefon i hushållet igen. Kan kanske vara bra.
OM det nu fungerar. Vågar inte ta ut något i förskott...

Och så gäller det ju att man ska klara att installera och allt det där... Och jag är ju erkänt urdålig på såna där teknikaliteter. Lär väl uppfinna ett eller annat nytt kraftuttryck.

Men kommer inte att ens försöka "komma ut på nätet" innan det "nya" modemet anländer och blir insallerat. Tog mig ca en timme att komma så här långt idag. Och blogga på mobilen; njet! Blir det inget av. Alldeles för pilligt för mig!!!

************************************************************

Igår råkade min granne ut för en olycka. Hon ramlade av hästen och slog i ansiktet. Herrejisses, vad hon ser ut... Stackars B!!! En fraktur, som ska självläka, och en nervskada som kanske, kanske inte läker igen. Inget roligt alls... Blir så ledsen för hennes skull... Att hon har vansinnigt ont behöver man ju inte tvivla på när man ser hur hon ser ut...

Så nu får Uffe nöja sig med mattens lååångsamma promenadtakt... Han har synpunkter, men finner sig rätt bra ändå..
Idag traskade vi över skolgården, ner till naturreservatet. Finns ju bord och bänkar därnere så man kan slänga upp sin onda fossing en stund innan man linkar hem igen.
 Fast fotj*keln svullnade duktigt ändå...  Blir irriterad.
 Dessutom kändes det som om såret "sprack" lite. Gjorde det nog också. För förbandet blev lite (hrm) missfärgat (eller så).
 Får väl försöka byta ikväll och se hur det ser ut. 
I värsta fall blir det vårdcentralen på måndag. I värsta fall. Fast det känns väl rätt meningslöst. 
För dom tycks inte veta riktigt vad som gäller med såna här operationssår. 
Något som fler än jag har upplevt. 

Tycker bara det är konstigt att den (foten) börjar svullna och krångla nu när det har gått så bra hittills... Fast det gör inte så ont. Bara lite nu och då. Inte ofta alls, egentligen. 
Kanske därför man "gör" för mycket. Och inte inser sina begränsningar. 

Å andra sidan har jag ju lite svårt för det (att inse mina begränsningar) i vanliga fall, så varför skulle jag plötsligt börja göra det nu??

Sisådär; nu har jag gnällt färdigt för ett tag!
På återhörande. 
En annan dag :)!


2 kommentarer:

  1. "And the winning number is......?"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer som ett mail i inboxen om/när jag eventuellt får igång det hela... Leveranstid tycks det vara :-|... På själva manicken, alltså... Men brev får man. Typ många...

      Radera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!