Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 8 oktober 2012

Sista måndagen...

... i huset i skogen..

Trodde jag skulle känna mig lite vemodig vid tanken, men icke sa nicke..
Kändes mer som en lättnad när jag kom på att nästa måndag slipper jag sitta och huttra när jag äter frukost. Bara det, menar jag :))! Visst låter det rätt ok?!

Har varit på bibblan och bytt ut böcker. Tog ett mindre antal, men lite verklighetsflykt behöver jag. Faktiskt. Det är en liten aning besvärligt med det där avkopplandet här just nu. Tankarna flyger runt i skallen som pingpongbollar. Har ju en hel del att fundera på. Inte för att det är direkt obehagliga tankar, men man behöver nog släppa lite på funderandet ändå...

Fick åka bort till familjen C och förse mig med ett par lådor ved för att inte frysa ihjäl här. Tur att dom hade så att jag kunde få köpa lite!! Köpa av hyresvärden här är liksom rätt döfött. Har ju gjort det misstaget en gång förut och dyrt som fasen blev det och brännvärdet på den veden var (om man ska vara snäll) rätt kasst. Brinner gör den, veden, men någon värme ger den inte... Spisved kan man möjligen använda den till. I en värmepanna behövs det liksom lite rejälare bitar... Men sånt begriper ju inte jag ;), jag är ju "bara ett fruntimmer", moahahaha...

Plockat ner min lilla hatthylla, nyckelskåpet och diverse annat, skruvat ur skruvar, dragit ur spikar,  packat och grejat.
Det är besvärligt det där packandet nu. Blir liksom väldigt blandad kompott i lådorna. Lite sånt och lite annat. Funderar på hur fasen jag ska hitta mina grejer sen... Har en sån där skräckvision om hur jag far runt och letar efter nödvändigheter och inte hittar något alls... Hua!

Har föreställt mig att jag ska ta det lite med ro imorgon. Om jag nu kan hålla fingrarna i styr, förstås...
På onsdag är det meningen att vi ska till Jönköping I och jag. Om inte I ångrar sig och får annat för sig förstås. Har ju hänt förr. Men då drar jag väl iväg en sväng själv. Är ju rätt van vid det här laget. Att göra själv. Passar ju en som anklagas för att vara i trotsåldern, haha...

Men det är roligare att ha lite sällskap. Det är det! Och jag måste ha lite pinaler på IKEA, blir ju knepigare att åka utan Ufot sen. Ett tag i alla fall. Vi måste nog vänja oss både han och jag vid den nya ordningen. För annorlunda blir det ju! Det går inte att komma ifrån.
Men troligen inte fel. Inte fel alls :))!!

2 kommentarer:

 1. Det blir nog super..
  Härligt att slippa fysa.
  Lycka till med det nya boendet, hoppas det blir mysigt..
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir det säkert!!! Lite pyssel och plock, sedan så :))... Och det där "värmeutanved" ser jag fram emot! Väldigt mycket ser jag fram mot det *konstaterar*.
   Bilder kommer nog så småningom!

   Kramis tebax!!!

   Radera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!