Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 2 oktober 2012

Börjar tro att...

... något slags ketchupeffekt har drabbat mig.
Får en känsla av att det händer väldigt mycket på en gång nu.
Inte i enbart negativ bemärkelse. Verkligen INTE! (Fast nog önskar jag att flytteriet vore överstökat!!!)

I fredags åkte jag iväg till Visingsö. Och jag har väl "råkat" nämna en eller annan gång att jag trivs så himla bra där? Annars får jag väl göra det. Konstatera att jag trivs därute på öa.
Lördagen gick i lugnets tecken fram till kvällskröken då vi åkte iväg en bit för att äta kräftor. Har ta mig sjutton aldrig smakat så jättegoda kräftor någon gång. Och fick dessutom en lektion i "hurumanskalarkräftorpåettkloktsätt" :).. Tack P!!

Satt mest och lyssnade på pratet runt bordet. Ett och annat gapskratt blev det. Men man (dvs jag) blir lätt lite tyst när jag inte känner folk. Och här kände jag ju bara J och J liiite. Och L förstås!
Fast jag gillar att sitta och lyssna. I all synnerhet när folk är trevliga och roliga.
Men jag antar att man gör ett lite "träigt" intryck... Å andra sidan är jag jag och det är inte mycket att göra åt det hela!

Skulle ha åkt hem i söndags kväll. Det gjorde jag inte. Av någon/många anledning/ar blev jag kvar tills igårkväll. Och tankarna yr runt i skallen idag. Finns så mycket att fundera över så ni aaaanar inte :)... Hjärncellen hoppar runt som en j*kla pingpongboll.

Kom hem till ett fullständigt utkylt hus. Snacka om dåligt isolerat och på tok för liten ackumulatortank!!! Det har ju inte varit kallt och jag eldade duktigt innan jag åkte...
Tänk, så skönt det ska bli att slippa sånt!!!

Idag har min snälla svärdotter J hjälpt mig igen! Vi jobbar bra ihop vi! Och attan vad vi hinner på kort tid... Fick iväg det mesta som var nerpackat i kartonger och en skraltig byrå, som förmodligen hade hamnat på tippen om "Stor-M" hade fått tag i den. Satte den i min "berömda" garderob (eller "walk in closet", hehe) och hoppas att den kan undkomma där :))...

Och så har vi monterat ner gästsängen och tömt lilla rummet där jag hade tänkt "spärra in" Mjauritz och M-ett under flytten. Dom ska slippa sitta inne på vatten och bröd. Ja, vatten ska dom få. Men har nog tänkt fjäska lite och ge dom rejält med torrfoder (typ någon sån där lite dyrare sort som dom sällan får..) och något lyxigt blötfoder av något slag. Anar att jag kommer att få något slags "kattmisshandlarstämpel" på mig vad jag än hittar på... Dom har rätt bestämda åsikter om vad en matte får och inte får ta sig för, pôjkarna bus! Men dom är inte långsinta, som väl är!

Eftersom jag var helt slut när jag kom hem idag efter detta låd/byråkånkande gick jag ut och plockade en jäkla massa trattkantareller. Är man ändå trött kan man ju lika gärna se till att man blir riktigt slut :))... Lyfte en massa små stendöda granar för att få tag i trattarna... Uffe var rätt fascinerad över mattens beteende.
Men ni vet det där "mycket vill ha mer"? Sån blir jag när jag hittar trattkantareller... Tyvärr! Hade föresatt mig att plocka lite lagom till en omelett... Har nu så det räcker till sisådär sju åtta såna. Omeletter.
Ibland tror jag inte jag är riktigt navlad. Precis som om jag inte har att göra ändå? Och det tar tid att rensa svamp!!
Skyller på mamma! Hon blev också helt rabiat när hon plockade svamp... Måste vara ärftligt det där!

Och vet ni vad?
NU ska jag ut med UffeUlfUfot och sedan tror jag ta mig sjutton att jag ska fixa mig en kopp varm choklad... Det kan man väl vara värd efter allt härjande idag?

4 kommentarer:

 1. Hoppas du fick i dig två koppar choklad. Du är visst lite tokig ibland men chokladen är du värd ;)
  Skönt att du är hemma igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner mig kluven till "hemma"ordet numera. Halva bohaget (nja, inte riktigt halva om man ska vara noga) i Hössna, resten här. Här är KALLT, i Hössna är det varmt. Och på öa finns ju L...
   Går det att klona sig?????????

   Radera
 2. Ler lite grann när jag läser...
  Att du äntligen ska få flytta ifrån köldhålet och dom dumma hyresvärdarna...Är så himla glad för din skull ska du veta! Usel på att läsa bloggar och ännu sämre på att kommentera nuförti´n, men jag tänker väl desto mer antar jag...
  Och den där Ö-gubben...glad för din skull!

  Massa kramar om till dej. Och till Uffe...och pissarna...
  Jennison

  SvaraRadera
 3. Är kass på att läsa och kommentera jag med numera... Klottrar lite här, mest för att komma ihåg vad jag håller på med ;).
  Och du; jättetack för din kommentar!
  Saknar dig!

  Bautakramen!!!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!