Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 1 maj 2014

1;a maj


Snorkallt är det. Grannen inunder möblerar tydligen om. Det smäller duktigt i alla fall. Den, han har inte alla indianer i kanoten och dom som finns där paddlar inte åt samma håll... *suckarliteuppgivet*
Skulle väl egentligen åkt till stan och åtminstone tittat på demonstrationståget. Nöjer mig med att demonstrera lite för mig själv. Inga plakat blir det. Muttrar lite istället.
Vad jag tänker muttra om?
Detta med vinster i välfärden, orättvisa skatter, ungdomsarbetslöshet, alla övergrepp försäkringskassan ägnar sig åt istället för att hjälpa och stödja sjuka så att dom kommer ut i arbetslivet igen och en massa annat.. Så detta med rätten till en rökfri lägenhet om man nu inte röker själv. Lite självisk får man väl vara i sitt demonstrerande ;)?
När jag är färdigmuttrad ska jag fundera på vad sjutton jag ska äta idag. Så långt som till middag tänkte jag inte när jag vimsade runt i affären sist. Lite spänning i tillvaron blir det ju på det här viset. Tur att jag har lite nödproviant i frysens djup!


2 kommentarer:

 1. :) Du har det lite som min dotter du.. Hon har också en granne som inte har alla popcorn i skålen eller nåt sånt =)
  Här bidde det kötfärslimpa med löksoppapulver.. skötte sig nästan själv här på morgonen.. o nu efter vovvepromenade så är det bara kvar att packa sig iväg förbi modern o sen till jobbet o så småningom äta denna köttfärslimpa =)
  Ha en bra första maj, trots knasiga grannar o allt.. Kramen

  SvaraRadera
 2. Ha det bra du oxå!
  Kramenom!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!