Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 9 maj 2014

Men nog är det konstigt att...


... man kan bli så fullständigt orkeslös bara så där?????
Känner att jag hade behövt göra en massa här. Konstaterar att det syns spår av att det bor tre päslklingar här, men orkar inte göra så mycket åt det hela.

Har tvättdag idag, och lyckades med konststycket att sno grannens tvättid. Nu verkar det inte som om hon hade tänkt utnyttja den, för hon har inte visat sig överhuvudtaget idag. Hon kanske är energitappad hon också?!

Har varit ute med Uffe i alla fall. Imorse haltade han. Lite. Men tillräckligt för att hans jönsiga matte skulle "gå igång" och klämma stackars hunden på både fram- och bakbenen. För säkerhets skull. Han uthärdade det hela med stoiskt lugn och så mest ut som om han tyckte att matten borde ägna sig åt att fixa frukost åt honom istället. Arma jycke. Han har det inte lätt, han....

Tror jag ska rycka upp mig (liiiite) och knalla ner till tvättstugan och kolla om tvätt 2 är färdig. Kanske skulle ringa på hos grannen och förklara att jag har snott hennes tvättid och att hon kan få min istället... Eller kanske inte... Är som sagt rätt energitappad och vill inte göra mer än nödvändigt.

Tumhåller för att det blir uppehållsväder nästa gång Ufot och jag ska ut. Vi gillar inte att bli blöta nämligen. Misstänker att åldern har tagit ut sin rätt på både matte och hund... Inget hoppaivattenpussar här inte! Mer surasomfanförattviblirblöta, så att säga...

Ha en alldeles jättetrevlig helg!
Vi ska inte göra ett förbaskat dugg! Bara vara och ha det lugnt och skönt. Fast utan korkek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!