Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 28 maj 2012

Måste nog ha...

...drabbats av någon märklig bacill...

Innan lunch hade jagklippt gräset här.
Och duschat!!
Och varit ute en promenix med Ufot...

Belönades med skrällande huvudvärk och gick och la mig och halvsov någon timme efter lunch. Och tänkte och funderade och kom på att UffeUlfUfot nog behöver duschas han också.


Och att idag är kanske eventuellt en alldeles utmärkt dag att företa sig detta...
När nu ändå den där bacillen härjar. Så får jag väl "ta" en omgång huvudvärk till idag... Kan ju gå och lägga mig klockan tiiiiidigt. Tror inte att det händer så mycket här i skogens djup ikväll...

Hade en sån där härlig "händelserik" dag igår. Ja; kanske inte i andras ögon, men lever man eremitliv i vanliga fall behövs det inte så mycket för att man ska tycka det.

Väninnan I kom redan innan två och vi åkte till Årås och fikade och var på loppis. Inhandlade ett styck vattenglas att ha i badrummet á 2 kronor och en tallrik med båtmotiv (Rörstrand, i ypperligt skick, minsann!!) för 5 kronor. Ett enormt slöseri med pengar ;)), men vad sjutton; det var ju "Mors dag" ju!!
Efter detta äventyr åkte vi hem hit och gjorde lite sallad och satt och njöt och pratade och skrattade i trädgården till klockan var åtta... Tänk vad fort tiden går när man har roligt!!!

Och varmt och skönt var det!
Är det inte nu. Molnigt och lite blåsigt. Ska visst regna imorgon. Nåja; då kan man kanske "roa" sig med att plocka iordning och dammsuga och sånt där som inte har blivit gjort när det har varit så härligt uteväder sista veckan...

2 kommentarer:

 1. Du kanske kan skicka lite sån där bacill uppöver landet.. skulle inte ha nåt emot att smittas ner en aning =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har fortfarande huvudvärk, så jag undrar om det verkligen var så nyttigt det där...
   Men visst; mailar över en nästa gång jag råkar hitta en ;))!

   Radera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!