Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 26 maj 2012

Varit ute och åkt idag

På försenat födelsedagskalas x 2 har jag varit...
Båda sönerna (Mellan-M och Lill-M) har fyllt år och valde att slå sig ihop och fira lite.
Smörgåstårta var beställt, så jag ägnade kvällen igår åt att skala, skala, skala och skala räkor... Attan vad många räkor det går på ett kilo. Och attan så lite det blir kvar. Och då åt jag inte upp några alls...Ja, ja... Två stycken som jag massakerade av misstag då. Men i stort sett och frånsett det åt jag inga :))...Två såna här hade jag med mig när jag for iväg idag. Blev inte mycket kvar. Och jo; det VAR rätt gott! Faktiskt var det det!!
Middag känns som överkurs. Så pass smaskigt var det...

Och när jag kom hem ringde Annacarin. Det visar sig att hon var på något möte/fest/reunion med ridklubben (??) i Kalmar eller nåt sånt och där hade hon träffat en tjej från Öa. Världen är rätt liiiiten ibland.Men; den här tjejen  kanske eventuellt vet lite om bostäder därute. Och ska kanske eventuellt  ringa till mig. Hon har fått mitt telefonnummer i alla fall... Tänk om det kunde lösa sig, så det äntligen händer något positivt med boendefrågan. Känner ju att jag bara vill härifrån nu. Kändes väl lite märkligt att hon hade en svag aning om vem jag är... Jag som är sååå osynlig (trodde jag)... Och SÅ ofta har jag väl för sjutton inte varit därute??? Lite pinsamt känns det allt. Nåja; får väl ta det med en klackspark det också... Hela jag är ju ett stooooort fiasko  för det mesta. Bara att le rart och konstatera faktum... Alla känner apan och apan känner ingen... *suck*...

Och nu tänker jag gå och sätta mig och ta en kopp te och glo lite på TV... INTE något schlagerfestivalande. Nix! Vägrar!! Blir bara såååå trött av sånt. VET att andra gillar det och det är helt ok för min del, bara jag slipper. Och det gör jag! För det är minsann jag som har monopol på fjärrkontrollen här! Jiiippppiiii!!!

2 kommentarer:

 1. Ja, det kan jag tänka mig att den smörgåstårtan är god. Får nog ringa dig och be om receptet.
  Håller tummarna att du kanske ändå till slut får en lägenhet där du trivs. Håller hårt!
  Vi hörs....

  SvaraRadera
 2. Hörs snart! Är trött...
  Varit i Årås idag, sedan satt I och jag i trädgården och käkade sallad och pratade till klockan var över åtta...
  Blir mycket för en eremit i skogens djup *L*
  Mailar receptet!
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!