Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 13 september 2012

Ungefär så här...


... känner jag mig... Eller snarare; jag BÖRJAR dagen med att känna mig som sisådär tjugo i sinnet för att snabbt åldras ett hundratal år när jag ser allt som bör/borde/ska/skulle/måste packas... Kroppen har väl för övrigt inte hängt med så där värst vidare dom sista åren. Huvudet brukar vilja ha lite mer "action" än resten av mig :))...

Så det blev ingenting alls gjort idag.

Men igår blev bilen i alla fall besiktad (rent papper!!!), jag fick klart för mig att krukan med guld vid regnbågens slut ligger i Lönerns djup (såg en otroligt vacker regnbåge på hemvägen), lyckades handla nästan allt jag hade tänkt mig och fick dessutom tag på S så att vi kunde bestämma tid för avlämning av lite grejer på loppisen på lördag..

Fast allt det där hjälper ju inte upp att jag blev helt lufttappad idag....
Inte ett skit hjälper det...
Och grejerna som ska packas dom bara står där... Och telefonsamtalen som ska ringas blir alldeles oringda...

Och jag oroar ihjäl mig för att jag inte ska hinna, för att pengarna inte ska räcka, för att jag inte vet var fasen jag ska göra av Ufot om/när den där jäkla fotuslingen ska opereras.
Borde INTE ha läst om hur det hela går till och hur man får linka omkring efteråt! Aj och oj!!! Läskigt!!  Det var urbota jättedumt av mig! Fick liksom ännu mer "vatten på min kvarn" där... Och löper avgjort risk för att råka ut för alla stressrelaterade åkommor som överhuvudtaget finns att uppbringa.

Ja, ja... Bara att inse; allt blir som det blir... Även om jag är skeptisk till hela tjosseflöjset...
Och ja; jag ÄR vanvettigt gnällig... Vet! Men det blir nog bättre. Förhoppningsvis...
Om det inte blir värre...

Fast jag vet ju att allt blir bra till slut! Det är bara lite jobbigt på vägen till det där bra-a....
Och så inser man väl kanske att ensam är inte så där vansinnigt stark... Inte ett dugg stark om man ska vara noga... Faktiskt!
Å andra sidan kan det nog vara bra att vara lite envis och obstinat i detta läget (blir jag ju "anklagad" för att vara titt som tätt)... Tror jag... Kanske.. Eller inte...

Äh; ger upp för dagen och försöker inrikta mig på att göra något slags nytta imorgon. Tror jag... Kanske... Eller(?).. ;))

9 kommentarer:

 1. men det är ju fantastiskt att man kan uppsjuta till morgondagen =)
  man kan ju i alla fall hoppas att man är piggare då =)
  Allt löser nog sig ska hon se..
  Ha det---

  GAAAAH.. du måste ta bort ordkontrollen...!! den tror att BertaStina är en robot..
  Försökt 4 gånger nu o inte lyckats pricka rätt.. =).. men fortsätter väl några gånger till.. trägen vinner heter det ju..=)

  SvaraRadera
 2. Mina färdigheter i att uppskjuta till morgondagen är i OS-klass (tyvärr)... Vore bättre i detta läget att jag gjorde igår vad som borde göras idag ;))...

  Tror jag tog bort ordkontrollen... Inte bra om det tros att BertaStina är robotlik, för det har jag väl svårt att tänka mig att hon är :)!

  Kram på sig!!!

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas verkligen att det hela går bra. Känner igen detta med att det man skulle göra inte blir gjort... jag gick in i väggen för 10 år sedan och det tar tid att bli okej i skallen igen. Har man värk också så stör värken tankeverksamheten så det är egentligen inte konstigt att du är som du är.
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog att det reder sig till slut! Bara att försöka övertyga sig om att detta jobbiga är ett tillfälligt tillstånd... För det måste det väl vara???
   Men visst är det konstigt att alltid allting händer samtidigt?
   Allt på F ;)... Flytt, fötter,fullständigbristpåenergi...

   Bamsekramen tebax!!!!

   Radera
 4. testning testning :-)

  SvaraRadera
 5. japp.. i alla fall från mobilen.. nu ska vi kolla med datorn oxå =)

  SvaraRadera
 6. ja jäsiken så snabbt o lätt det gick =)
  men varför har det börjat komma upp en ruta med användarnamn o inloggning för nåt afroditeskrypin när jag är på din blogg??? =/

  SvaraRadera
 7. Ingen aning! Men såg att det var samma problem hos någon annan (men minns inte vem/var)... Måste spöka lite på blogger (eller nåt)...

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!