Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 17 juni 2014

Spökbilen in action - igen


I går var jag och handlade.
Inga problem att köra ner till stan, kom ihåg nästan allt jag borde köpa hem. Lyckades till och med låta bli att köpa onödor som inte stod på listan.
Problemen började när jag skulle hem.
Det gick nämligen inte att starta bilen. Försökte med reservnyckeln. Inget resultat. Höll på säkert ett tiotal gånger att få fjutt på maskineriet, men icke.
Ringde verkstan (den bästa i hela världen!), men dom hade inte tid att hämta bilen förrän på seneftermiddagen. Det är två timmars parkeringstid på ICAs parkering. Ringde Securitas. Jodå; fick "tillstånd" att stå där tills vi kunde få bort bilen. (Tror fan det; en måndag är det väl inte precis brist på parkeringsplatser...). Ringde bästaste M och hon konstaterade att hon var på väg. Vad gjorde man utan sina bästa vänner/grannar??? Knallade till bilen och gav den en knuff i "baken" och muttrade något otryckbart. Satte mig på förarsätet och vred om nyckeln. Jodå; bileländet startade.
Ringde M igen och bad henne hämta upp mig vid verkstan istället. Åkte till nämnda (världens bästa) verkstad och pratade med bilmekanikern. Eftersom bilen startade (han provade flera gånger) bestämde vi att den fick stanna kvar och finna sig i att bli provstartad flera gånger igår och jag antar att det hela har fortsatt idag. OM det upptäcks något märkligt kan det eventuellt fixas imorgon (om reservdelar finns hemma), annars får jag hämta den och be en bön om att detta ofog inte upprepas...
Livet tillsammans med lillsaaben blir aldrig långtråkigt i alla fall...
Borde nog ha kollat blodtrycket när jag nu var i stan, men det kändes som en överloppsgärning. Tror doktorinnan hade fått dåndimpen om jag hade lämnat dom värdena....


Ägnar kvällen åt självsuggesion; "jagälskarminbiljagälskarminbiljagälksarminbiljagälsk...."
Fast fan vet om det hjälper!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!