Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 5 juli 2012

Mycket båt blir det ibland...

Jag och en väninna åkte till Visingsö i onsdags för att kika runt på kyrkor och gårdsbutiker och ruiner och sånt där turistiska grejer. Vi hade jättetrevligt och dessutom tur med vädret.

Åkte tillbaka till Gränna vid fyratiden och kom på att vi inte hade ätit något klokt på hela dagen... Inte bra... Inte bra alls... Plötsligt lite trötta och darriga bestämde vi oss för pizza och att vi skulle avnjuta den på piren eftersom Uffehund var med på utflykten. Han skötte sig för övrigt exemplariskt!! (Stolt matte!!!)..

Bäst som vi stod där och väntade på pizzan kommer en bekant (hrm, jaja) framklivandes och undrar väl lite "vad sjutton gör du här"... Det hela slutade med att jag fick knappt halva pizzan (nu var den inte så förtvivlat god; faktiskt den vidrigaste Hawai-pizza jag har smakat), resten åt bekantingen och Ufot upp.

Och klockan sex satt jag och Uffe i bilen på färjan på väg över Vättern igen...

Hamnade hos några grannar till "bekantingen" på kvällen och satt där och pratade och hade allmänt trevligt till klockan väldigt mitt i natten. Upp och ut med två galna jyckar klockan sex på morgonen.. Sov några timmar till efter det och sen gick det i ett hela dagen med hundpromenader och plockande och matlagande och... Och jo; jag har haft det riktigt bra och är fullständigt nöjd med min dag!

Kom hem igen på seneftermiddagen idag och är nu jäkligt trötter! Lite omtumlande när man förväntar sig att man ska åka iväg på en dagsutflykt och kommer hemramlandes dagen därpå..

Men jag får väl lite skamset medge att både extra mat till hunden och mattens lilla tandborste låg i bagagen, så något slags stilla förhoppning om att få tillbringa lite extra tid på öa fanns nog...  


Inser väl bara att jag inte riktigt vet hur och varför jag gör som jag gör, men att det i vissa lägen kan vara lika bra att vara lyckligt ovetande!

4 kommentarer:

 1. HaHa.. ja men det lät väl trevligt det där.. fast kanske lite lite sömn då.. men vem sjutton har tid med sånt =)

  SvaraRadera
 2. Avgjort för gammal för sånt nattsudd!!! Men får väl klassa det hela som "värt det" :))...

  SvaraRadera
 3. Vad hände med väninnan? Fick hon GÅ hem? A

  SvaraRadera
 4. Närå! Hennes bil och hon for till Stockholm igen :)...

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!