Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 20 augusti 2012

Det är mycket med det jordiska!

Det är måndag idag...

Stor-M ringde imorse. På lördag ska vi köra skräp! Hoppas vi får bort det mesta och det tyngsta. Men det lär nog bli några vändor till tippen... Lördagsnöje.... Eller???

Jag ringde till F-kassan för att kolla det där med bostadstillägg, när man måste ansöka för att det ska "flyta på" osv. Blanketter kommer per omgående och handläggaren lyckönskade till nya bostaden. Ibland blir man glatt överraskad!!!

Har sagt upp elavtalet här, men när jag skulle försöka fixa avtal till Hössna (via nätet) blev det bom stopp... Felmeddelande på felmeddelande. Och ringa verkar helt kört.. "Du har plats 45 i kön...." Och när man har väntat en kvart blir man bortkopplad. Bara att försöka igen imorgon.

Ska försöka få tag i S och höra när hon är nere på loppisen... Har lyckats få ihop några lådor igen. Och mer lär det bli. Herrejisses, vad grejer det finns här. Och varför???? Använder ju för sjutton inte en bråkdel av allt.

Och som M sa när vi pratade idag; grejer är inte så viktiga. Man glömmer att man har haft dom när man väl gör sig av med dom...
Har nog blivit lite hårdare i mina bedömningar om vad som ska behållas.
Försöker göra mig kvitt den där ekorrmentaliteten jag alltid har haft.
Försöker!
Vissa dagar går det sämre än andra ;)...


Tror ekskrivbordet (har nog använts som matbord innan jag la beslag på det), som jag inte trodde att jag kunde leva utan, får utgå ur sortimentet. Det är för stort! Även om det är rätt praktiskt. Finns en utdragbar skiva under, där jag har tangentbordet till datorn. Jättebra att få undan det när man någon gång behöver sitta och skriva eller så...
Annonserar ut det på Blocket. Och hoppas på att någon förbarmar sig över det. För det är ett ganska trevligt bord. Även om det är lite väl stort för en liten lägenhet med begränsade utrymmen.

Och motionscykeln lär väl också få flytta på sig. Inte till samma adress som jag... Förhoppningsvis. Vissa prylar är det INTE så svårt att göra sig av med, hehe...

Upp och hoppa och plocka ihop lite till.. Sortera; brännbart, plast, elprylar, glas osv. Användbart till höger skräp till vänster...

Jag önskar mig en container där jag bara kan vräka in allt jag inte vill ha. Helt osorterat. Vissa saker är inte så svårt att överlåta till andra att göra. Att sortera skräp tillhör avgjort kategorin lättöverlåtet!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!