Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 13 augusti 2012

Det rör på sig....

Åtminstone vissa av mina möbler har börjat flytta.


Blev av med mitt köksbord och köksstolarna idag.
Och dom har numera adress "någonstans i Göteborg"...

Och lilla orgeln flyttade iväg till Lidköping.
Inte får jag mycket för grejerna, men med tanke på att jag inte kan få rum med allt jag har här i en liten trea är detta ett bra alternativ. Går in för förvaringsmöbler och i övrigt så lite som möjligt. Eller så litet som möjligt :)...
Och hittills har jag bara haft med vansinnigt trevliga människor att göra!!!
Bör väl påpekas.

Även om det sved när lilla orgeln åkte iväg. Men jag får inte plats med den; barnen har ingen plats för den, så alternativet var soptippen. Och då känns det bättre så här! Dom lovade att spela mycket på den! Tror den kommer att stortrivas :)!!

Hade för övrigt lill-M och hans R här i helgen. Vi har sorterat och grejat med skräpet i stallet. Plast här och elgrejer där och brännbart och... PHU! Men det gick snabbare än jag trodde och jag fick ihop lite till loppisen i Timmele.
Så när jag skjutsade ungdomarna till bussen i söndags passade jag på att åka och lämna in lite böcker och annat och fick 150:- för besväret. Åkte iväg och köpte lite bröd och sånt där "måste" och glömde kattmat.

Trodde jag skulle åka imorgon och inhandla detta, men den "förtjusande" hyresvärden har bokat in visning av huset på helt vansinniga tider (har ju en bit att åka; tar tiiiiid), så inte fasen hinner jag iväg. Jo; iväg hinner jag, men förmodligen inte hem i tid...  Han påpekade att jag kunde ta med mig hunden, så att han kunde släppa in dom där som ska titta när jag inte är hemma.
Har ni nånsin hört nåt så j*vla dumt????

Så jag vågar ta mig fasen inte åka härifrån. Han kan ju uppenbarligen få för sig vad som helst den. Och det är väl i och för sig ingen nyhet. Om man tänker efter. Men jag antar att det är jag som får stå för fiolerna om Ufot blir förbannad om okända människor kliver in i "hans" hus....
Och man vet ju inte vad det är för folk som kommer heller.
Inte för att jag har mycket som är av något större värde, men lite smycken och sånt ligger väl och skräpar någonstans... Antar jag.
För jag vet ju att jag har dom någonstans. Frågan är bara; var? Räknar med att dom dyker upp när jag plockar i burkar och lådor.
Har hittat mycket konstifikationer redan :))...

Det är spännande att flytta!!! Fast jäkligt jobbigt!!! Men det är härligt att känna att jag flyttar till något som blir bättre och från något jag inte orkar/vill vara i längre! Avgjort positivt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!