Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 25 juli 2013

Haft en sån där dag...

... när tankarna bara har snurrat runt i ett värkande huvud..
Hade klar åskkänning imorse, men inte fasen blev det vare sig regn eller åska för det.

Ufot blev alldeles jättetrött på morgonpromenaden; kvavt och varmt redan klockan åtta. Trodde jag skulle få bära honom sista biten, men han stapplade hem på egna ben (som väl var; han är lite otymplig Uffepuffe...)

Har försökt få lite reda i mina något märkliga funderingar och har väl kommit fram till ett och annat. Måste nog ta itu med en del obehagligheter snarast. Blir inte lätt, men vem har sagt att livet är enkelt? Ibland kan det nog vara bra att rensa luften, så att säga... Fast jag är ju av naturen rätt mjäkig, så det känns lite läskigt. Och svårt... Vad följderna blir har jag liksom inget vidare grepp om.
Kan det vara sånt som kallas spänning i tillvaron?? Hmmm; skulle nog vilja klara mig utan i så fall....

Jag VET att man inte ska klaga på värmen, men nu börjar både djuren och jag fara illa av den... Balkongen är utesluten på eftermiddagarna. Solen öser på med värme på den sidan. Men på förmiddagarna är det skönt därute.
Tror sovrummet är svalast, det är dit Uffe går och jag litar på att han vet vad han gör i detta fallet. Annars är det nog lite si och så med mattens tillit till vovven ;)... Även om han är världens finaste Ufo!

Nu dryper jag nog iväg till köksregionerna (tjusigt, va ;)?) och skivar lite lime och lägger i glaskannan. Lite is och iskallt vatten på det. Inte dumt alls! Läskande!!!

Fortsätter ägna mig åt grubblerierna och smälter bort lite i taget... Synd att det inte syns på magarna bara :))... (bortsmältandet, alltså)


2 kommentarer:

 1. Låter inget kul att ta tag i obehagligheter.=( Hoppas det går bra i alla fall.
  /BertaStina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Börjar lite försiktigt med att samla mod ;)...

   Radera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!