Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 11 juli 2008

Så var det fredag igen...

... och idag har jag gjort det jag inte orkade igår... Torka golv är inte roligt. I all synnerhet inte när migränen dunkar i skallen. Jag blir så fruktansvärt gnölig och lättirriterad. Konstigt hur man reagerar :-)






Detta är mitt häst-"barnbarn" som äntligen har kommit till dottern för gott. Humla har blivit så illa behandlad av sin fd ägare, fel foder, ingen motion osv. Häststackaren har fång och den där riktiga busglimten hon brukade ha lyser med sin frånvaro. Men när hon inser att hon är med matte M igen kanske både glimten och utseendet kommer igen. M har haft Humla "på foder" i många år tills uppfödaren fick för sig att han skulle ha ett föl efter henne. Men att ta föl på en elva år gammal häst som inte har fått någon avkomma tidigare är väl inte så där värst genomtänkt... Och nu är hon äntligen tillbaka, vår lilla älsklingshäst!



Överraskningar kan man få när man städar fågelburar! Bara kolla vad Rosa har lyckats med! Sicken en va?!



Så här dimmigt och trolskt var det i torsdags morse när jag körde sonen till bussen... Allting ser så mystiskt ut när det är dimma; till och med solen gömde sig i molnen och såg så där lite allmänt diffus ut.




Och när det regnar är det smart att göra som lille Hubert! Man skaffar sig ett alldeles eget vattenavvisande "tält". Nog undrade jag först var för någonstans kissen fanns när han "jammade" och ville ha lite uppmärksamhet... Han är inte dum, min lille "bebis-katt"! (Tur att han inte kan läsa; annars hade jag nog fått mig en skopa ovett. Han är ju hela tre år och ingen bebis alls!*S*)

Det blir lite glest mellan blogginläggen nu. Har en förskräcklig massa migrän. Storkonsument av zomig rapimelt är jag! Antar att fibron och ryggen tycker att det är ganska onödigt att kliva upp klockan nästan mitt i natten och ränna med hundar och köra bil... Trodde väl aldrig att det skulle bli så här jobbigt att skjutsa och hämta sonen, men nu är det som det är, så det är bara att hänga i! Han är ju helt överlycklig för att ha fått ett sommarjobb, så det måste gå!
Och vi ska klara av det, både gammal och ung, tralalaa :-) Men nog önskar jag att jag hade någon annan att lasta över ansvaret på emellanåt!

7 kommentarer:

  1. migrän har jag oxå alldeles för ofta!
    Är oxå storkonsument av Zomig nasal.

    Hoppas du får en bra dag utan migrän!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Sickan; Visst är det frustrerande med den här jäkla huvudvärken... Helt utslagen blir man. Jag blir väldigt stressad också; känner att det är massor jag VILL göra...
    Har haft Imigran nasal, men fick så ont i "nosen" av den så jag gick över till Zomig rapimelt för några år sedan. Funkar bra - om man tar dom i tid :-)!
    Ha en fin helg (utan migrän *S*)!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Stackars Er, "Migränisar"!
    Hoppas du mår bättre nu i alla fall!
    Kanske den kommer pga att du "Måste" passa tider med sonalyckan och så?
    Det kanske blir för mycket press på dej?

    Skönt att höra att Humlan är hemma igen.
    Hon ser gosig ut, och jag hoppas jag får chansen att hälsa på henne när vi nu blir färdiga att hälsa på dej....
    Hur går det med Rosas ägg?
    Åh, vad jag längtar tills vi kan träffas igen!
    Bamsekram till dej och "spark i arschlet" till din migrän!
    //Jenny

    SvaraRadera
  4. Jenny; Humla är den finaste "barnbarn-hästen" som finns (tycker jag!!!). Känns lite jobbigt att hon är i så dåligt skick... Men nu ska hon väl få det bra! Det är så roligt att se hur M lyser när hon pratar om Humla :-)... Och Humla blir glad när hon ser M, så det är ömsesidig kärlek!

    Har upplyst migränen om "sparken i arschlet"! Hoppas det hjälper :-)...
    Har i alla fall haft en ledig helg; sonalyckan är i Trollhättan och ska hämtas i U-hamn 16.54 (pip).

    Plockade bort ägget, vi får väl se om det blir fler... Beställde en större bur, så det vore väl bra om hon väntar tills vi har flyttat om och grejat :-)... Men det ger sig nog!

    Ser fram mot besöket!!!! Vi kan väl passa på när det är fint väder, så jag får skryta lite med min tjusiga utemöbel :-)! Längtar oxå!!!

    Bamsekramen till dig!!!

    SvaraRadera
  5. Hej på dej
    Jag har råkat ramlat in och måste ju säga hej vilken trevlig blogg du har.
    Vilken tur för Humlan att hon är tillbaka där folk är snälla mot henne...ha en bra dag

    SvaraRadera
  6. nilla; Kul att du ramlade in! Och tack för berömmet!
    Ja, nog är det skönt att veta att Humla är tillbaka hos dottern! Har oroat mig för henne ett par år, så nu känns det helt underbart att väntan är över! Och hon är en mycket speciell liten pålle och värd ett gott liv (fast det gäller väl alla; både djur och människor!?)...

    Ha det bra! (Och välkommen åter :-)!)

    SvaraRadera
  7. Hjälp! Jag har fått en allvarlig sjukdom!!!!!
    Den kallas "KATTÅNGEST", och vill inte ge med sej!
    Mår jättedåligt, gråter och hulkar och är i allmän dålig vigör!!!
    Vet du nåt botemedel??????
    HJÄLP!!!!!!!
    (Kolla i min blogg...)
    KRAM från mej (Jag är GÄRNA din släkting! Haha...Jag har ju bestämt att Pixi är min Lillasyster så du får väl bli min andra syster då!)
    //Jenny /-:

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!