Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 12 januari 2012

Regn, snö och hagel...

Nääää...
Nu tror jag ta mig fasen att jag går i ide...
Idag gick det inte ens att få ut Uffe på egna äventyr. Tyckte jag var jättesnäll, nästintill löjligt snäll, som öppnade dörren och viftade lite planlöst och föreslog lite äventyr på egen tass.. Men det föll alltså inte i god jord alls... Han stirrade ut på regnandet och så glodde han på mig och såg ut att fundera över om det möjligen var dags att spärra in den knasiga matten...
Och eftermiddagshämtapostpromenaden blev en kamp. Jag drog och Ufot stretade hemåt. När vi gick ut till postlådan alltså. När vi gick hem drog Uffe och jag stretade emot... Han har fyra ben och är varken halt eller lytt, jag har två ben och haltar fortfarande lite lätt efter äventyret med britsen på vårdcentralen... Den var liksom lite högre än jag hade räknat med... Och jag är ju lite klantig ibland (hmmm, ja, eller ofta)...

Varit iväg och handlat lite av det jag hade glömt i måndags. Och attan vad högt vattnet i Lönern står... Det är banne mig inte mer än någon decimeter, på en del ställen, innan det är sjö på vägen nu.
Åkte till Timmele och lilla ICA. Och som vanligt känner man sig så välkommen och ompysslad där. Måste säga att jag gillar ägarna skarpt! Alltid så vänliga och trevliga.

Och på tal om vårdcentral.. NU ringde doktorn och meddelade att han har funderat ut lite medikamenter som jag ska inta. Han hoppas att detta ska vara tillräckligt för att få den där infektionen att fara dit där den hör hemma. Fick en invecklad förklaring om olika typer av antibiotika som hjälper för olika tillstånd och det var därför det var tvunget att ta reda på vad det var för sorts infektion jag hade. Och så ska det återbesökas om några veckor igen... Jag tror jag blir tokig!!! Nåja; nu är det bara att hålla tummar och tår för att det där penicillinet och det där andra som hette något tjusigt hjälper. Phu... Ja, ja...Bara att ge sig iväg till Dalum och apoteket  imorgon då... Vilka framtidsutsikter... Och så är det ju det här med penicillin... Brukar ju medföra ontimagen och svampinfektion. Och det i sin tur medför andra medikamenter... En kretsgång. Ogillas i högsta grad!!! Å andra sidan ogillas den här infektionen som härjar i mig just nu också. Och någonstans har jag hört att ont ska med ont fördrivas. Men det sägs minsann ingenting om kretsgången... Nåja; skymtar ljuset i tunneln i alla fall! Äntligen!!!

Ska sätta igång och elda, diska, plocka ur tvätten ur maskinen, gå ut med hunden, göra kvällsmat, och och och...
Fattar inte att det kan vara så mycket pyssel och plock att hålla på med när det faktiskt bara är EN människa och ett minizoo i huset?? Visst är det märkligt!!!

2 kommentarer:

 1. Ja det där penicillinet det är ett riktigt jädrans rävgift..
  BertaStina blev så dålig av det så det tog lååång tid innan hon var som hon skulle i "lilla" maggen igen.. uch o fy..

  Säg åt den där Uffe att han är en Golden nästan gång han inte vill ut i ovädret så kanske han går med =) HaHa..

  SvaraRadera
 2. BertaStina; Blir också så där våldsamt dålig i "lille" maggen av penicillin... Det är väl därför jag har varit så tveksam till att ta till det. Men jag blir inte bättre och det har nog gått lite för långt denna gången.

  Uffe är redan en fyrvägskorsning, så jag tror det blir lite för mycket om han tror han är en Golden också :))... Nåja; han har varit ute på egen tass ikväll och nu snarkar han så gardinerna fladdrar.

  Kram på sig!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!