Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 14 januari 2012

Urk!

Har petat i mig tre av de här antibiotikatabletterna... Och har redan "rätt" ont i lille maggen...
Det här blir nog inte så där jäkla muntert... Har ju liksom åtta (och en halv - om man ska vara noga) dagar kvar på kuren...

Funderingarna på att gå i ide känns plötsligt vansinnigt aktuella...
Frågan är vem som ska gå ut med Ufot, elda i pannan, mata katter, fixa en massa som måste göras om jag ger upp och går och lägger mig. Någon frivillig??


.

6 kommentarer:

 1. Fy vad jobbigt! Min mage slår bakut bara den ser sån form av medicin. Mitt enda tips är att dela tabletterna och ta flera gånger per dag iställe. Tillsammans med A-fil eller Proviva eller något annat med "bra" bakterier i sig. Då klagar inte min mage i alla fall. Kanske värt ett försök?
  KRAM!!!!

  SvaraRadera
 2. Annica; Har andra mediciner som inte går ihop med antibiotikan... Måste gå en massa timmar mellan intagen av respektive äckelpäckel. Så jag blir nog tvungen att försöka peta i mig en på morgonen och en på kvällen och resten mittemellan som den gode doktorn föreskrev. Men med en jäkla massa A-fil... Nåja; tio dagar överlever man kanske?! Får väl gå ut och yla i skogen eller nåt ;))... (Men gnälla tänker jag göra; *sådetså*!!!)
  KRAM tebax goa du!!!

  SvaraRadera
 3. Proviva! Bättre än fil som kan få annat att bli surt....!!!
  Nu vet jag inte exakt varför du äter en dunderkur penicilin? Förkylnigen som inte gick över? På tal om det, vadan denna nyhet med bara ett inlägg per sida? Blir ju väldans jobbigt att läsa ikapp tänkte jag..

  Krya på sig och ha en så fortsatt fin helg som det går!!!
  Kram på sej!

  SvaraRadera
 4. hugan; Får väl köpa Proviva nästa gång jag (orkar) åka iväg till något slags affär.... Har fått nåt slags antibiotika och blivit ordinerad dubbel dos. Här skjuter vi mygg med kanon ;))!

  Trodde väl inte att någon brydde sig om att läsa ifatt... Har känt mig ruggigt tjatig och vansinnigt tråkig sista tiden (typ sista året - förra alltså, haha). Så det var i rent medmänskligt syfte jag ändrade :). Kanske borde ändra igen? Funderar på saken!

  Kramen tebax!!

  SvaraRadera
 5. Annacarin; Funderar på att rymma ;)... Orkar inte... Hör av mig imorgon! Kram!!!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!