Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 9 mars 2014

Idag på morgonpromenaden...

... utfördes årets hållfasthetstest på borden vid naturreservaten.
Uffe tyckte väl att godkänt med viss tvekan var det närmaste vi kunde komma. Dom är rätt anfrätta av väder och vind, dom där borden...
Herr UlfUffeUfot fick lite avdrag på stilpoäng vid nedhoppet... Det gick med fart och kläm, så att säga. Men han rätade upp sig i någorlunda tid. Skickligt!!! Han är allt en stjärna, min vovve <3 p="">
På hemvägen träffade vi granne M och hennes lille Fizz. Trevligt med lite sällskap.
Finns uppenbara fördelar med att bo här. Granne M är en sådan! Granne B en annan! Dom väger upp "rökandeotrevligegranneninunder" med råge!!!

Och nog verkar våren vara på G?! Blåser kallt runt öronen gör det, men det liksom luktar vår... Och så kan man ha fönstren öppna utan att precis frysa ihjäl. Illa bara att solen envisas med att påpeka att nämnda fönster är omåttligt skitiga... Men se det får vi ta en annan dag!
För jag har insett att varken kropp eller knopp klarar några extra utsvävningar just nu. Ett par ångestattacker har fått mig att bromsa å det bestämdaste. Gäller nog att försöka ta lite hänsyn till sig ibland :)!

Nu börjar det dra ihop sig till förmiddagskaffe och kanske en macka innan nästa promenad. Med M och Fizz. Jag har det bra, jag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!