Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 18 mars 2014

Imorgon..

...tror jag att jag ska låta frissan rensa duktigt.
Har fått svårt för att skjölja håret. Det där med att ha armarna i uppåtläge är inget jag direkt gillar längre.

Hoppas på att Lasse Åberg har rätt och lägger på ett jäkla kol när jag är ute och promenixar hädanefter ;)

Förresten behöver inte "gamla tanter" bry sig så mycket om såna petitesser som hur dom ser ut i håret. Känner inte att det så viktigt med sånt längre. Har gett upp.

Har hunnit med en hel del idag; vattnat blomstrena, dammsugit, kommit ihåg att ringa vårdcentralen och beställa tid och få nytt recept på blodtrycksmedicin, beställt tid till laboratoriet för provtagning (på fastande mage klockan tidigt, vilka idéer?!) och, som sagt, ringt frissan.  Och jo; pappan har jag pratat med också.
Och så fick jag ett samtal från öa. Men då var jag och Ufot ute i regnet med granne M och lille Fizz, så det blev inte något långt samtal. Och inte vet jag riktigt varför det ringdes heller, men L lät pigg och glad och det är ju positivt. Antar att detta blir något att lägga till bland resten av grubblerierna. Jisses! Har ju så mycket märkligt som far runt i skallen ändå... Bara att hoppas att jag får någon slags reda i det hela. För se detta lär jag inte kunna sluta fundera på. Den där guben tänker jag mycket på. En del människor har den inverkan på en, vare sig man vill eller inte.

Och nu ska jag försöka tänka mig i säng. Är alldeles trött.
Man blir det efter en sån här allaktivitetsdag.

2 kommentarer:

  1. Men nu har du ju hunnit med massor. Känns väl gott och Lasse Åberg har ju så rätt.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Traskar i raketfart idag... Dels för att det blåser och dels för att ingen ska hinna kommentera rufset ;)... Fast det blev inte så illa. Tror jag. Vänjer mig nog så småningom... Kramen tebax!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!