Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 3 mars 2014

Trodde jag inte, men...


Ni vet det där med "arga lappar" i tvättstugan? Trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva, men;

Här har vi då en hyresgäst som aldrig gör rent efter sig, en hyresgäst som tröttnade och samlade "luddet" och la in på den slarvigas hylla, en hyresgäst som av någon anledning hade fått nämnda påse på sin hylla och (med hjälp av sina personliga assistenter) skrev en "arg lapp" om hur "fegt" det var att lägga en påse ludd på hans hylla och slutligen en hyresgäst som inte har gjort något annat än tvättat och får "skyllen" för det hela....
Fast jag tycker nog det är fegt att skylla på "någon" utan att vara säker på att "någon" faktiskt är skyldig till detta "hemska tilltag". Fast jag vet inte om jag hade kostat på mig någon sån lång epistel för så lite. Faktiskt. Men en del gillar ju att 1. se till att det blir storbråk för ingenting, 2. utse syndabockar utan urskiljning.
Gissa vem som är häxan i trappuppgången ?

Å andra sidan slipper jag  "muntra tillrop" från grannen med lappen... Det är avgjort värt en hel del!
Imorse blev jag fullständigt ignorerad när jag kom tillbaka med Uffe efter morgonrundan. Den här mannen, som är såååå i behov av assistent måååånga timmar om dagen, ägnade sig åt att dammsuga och torka golv i trapphuset (????). För säkerhets skull med sin lägenhetsdörr öppen så att röklukten vällde ut *suck*...

Nog är människor bra konstiga?

I övrigt har det varit ruskigt kylslaget här idag. Eller om det är så att min lilla tur till gymmet och det lite planlösa viftandet på förmiddagen fullständigt tog kål på mig... För frusit har jag gjort. Rejält.
Försöker leva lite på min utflykt, som jag och Uffe gjorde igår, till barnbarnen i Landvetter. Sånt kan man ju bli lite varm av. 

Och imorgon är planen att.... Tja; nånting, kanske ;)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!