Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 25 mars 2014

Jag funderar lite på...... detta med besökare på bloggen.
Vilka dom är och vad dom möjligen får ut av att läsa här. För jag svamlar ju mest :)... Eller gnäller... Lika illa vilket som, liksom...
Men nog vore det liiite kul om du som kikar in lite nu och då lämnar ett litet "avtryck". Ett litet "hej" i kommentarsrutan... En del känner jag ju igen. Och en del lämnar kommentarer lite då och då. Och det uppskattas, ska ni veta!!!
Fast du behöver givetvis inte. Jag är bara obotligt nyfiken på vem du är... Och nyfikenhet ÄR en dygd! Det är jag övertygad om!

Nu ska jag fundera mig ut i köket och plocka lite innan sista rundan, i snöblandat regn och halv storm, med Uffehunden. Det ser jag fram emot. Inte ett dugg!!!
Mössa, tjocka jackan, vantar och reflexväst på mig, regntäcke och reflexväst på Ufot... Urk! Bäst att börja klä på sig i tid. Lär ta en stund! Ska övertyga granne B om att det faktiskt räcker att vi vimsar ner till naturreservatet. Över skolgården. Snabba ryck. Vill inte vara ute någon längre stund ikväll!!!

Imorgon ska det tvättas. Gemensam tvättstuga är ett aber! Har inte vant mig än. Snacka om lång tillvänjningstid :)... Nåja; bara att inse att det är så här det är!
Nu är det bara att återgå till görandet!
Ha en fin kväll (trots blåsandet)!!!

 

4 kommentarer:

 1. Tjingeling! Ja här är jag och kommenterar lite. Jag tycker det är roligt att titta in hos dig. Det blir inte så ofta längre och jag skriver inte i min blogg så ofta heller. Har liksom tappat aptiten eller så beror det på att jag har viktigare saker för mig.
  Kram Inger

  SvaraRadera
 2. Fast den här tvättstugan har inte en dörr som fastnar när tjälen slår till och ingen mögellukt. Saknar du det..?

  SvaraRadera
 3. Inger; Är inte så där värst varken regelbunden eller flitig med bloggeriet jag heller. Att jag undrade lite vilka det är som läser, beror lite på att det är någon som kikar in flera gånger om dagen (från samma ip-adress) och till slut blev jag helt enkelt så nyfiken på vem det är så jag slängde ut en "blänkare". Men nähä då, inte någon ledtråd en gång...
  Kramenom till dig!

  SvaraRadera
 4. Annacarin; NÄÄÄÄ, saknar inte den tvättstugan ett dugg! Har bara (som vanligt) lite svårt att inrätta mig i ledet och tvätta på bestämda dagar och tider. I övrigt är denna tvättstugan bra mycket trevligare. Faktiskt. Om man nu tänker efter... ;)

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!