Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 25 juni 2008

Fortfarande...

... lite skakad efter måndagens besök på bilverkstaden... Inte visste jag att min "Missil" bestod av en j-lka massa filter och oljor av diverse slag. Att gå igenom alltihop och fixa till ett par reläer kostade nästan tvåtusenåttahundra. Men nu verkar det funka med ljus och vindrutetorkare. Blev tillsagd att använda dessa funktioner flitigt... Får väl inrikta mig på att "flörta" med mötande bilister, he,he! Dock behagar bileländet fortsätta bråka med mig om det här med att låsa/låsa upp. Det tycks vara helt på "Missilens" villkor det fungerar... SUCK! VARFÖR finns det inte bilar UTAN sån där fånig fjärrkontroll till låsen??? Företrädesvis SAABar då :-).

Måndagen var för övrigt en pärs av den anledningen att denna stackars Uffematte var genomförkyld och sov ruggigt dåligt på natten. Men fick släpa sig upp 5.30 (ja, halv sex) för att hinna ut med hundarna och ge katterna mat innan sonen skulle skjutsas till Dalum och bussen till stan halv sju. Sommarjobbet började... För både son och mamma, phu! Sen hem och försöka peta i sig frukost och gå ut med UffeHund och Nalle igen och sedan iväg till stan i full fräs för att bilen skulle infinna sig på verkstaden 9.30. Sånt kallas dålig planering... Härmed bevisat att det är bomull i mattens huvud! Hur kunde jag bestämma en sån tid när jag visste att M började jobba precis den dagen??? Knäpp i bollen är jag!!! Eller så hör det till "sjukdomsbilden" att man har svårt att planera... (Måste ju skylla på nåt!)
Men gissa vilka som slocknade mycket tidigt i måndags kväll?!



Till något roligare! Så här fina blommor blir det på sånt jag trodde var ogräs, men inte iddes göra något åt! Tur för mig!!! Inte vet jag vad det är (det kanske är ogräs?), men fina är dom (och inte så suddiga IRL, ha,ha)!

Och så kan jag meddela att dottern skrevs ut från sjukhuset i torsdags. Men exakt vad det var som felades henne vet ingen. För det visade sig att det inte var hjärnhinneinflammation trots att allt tydde på det... Hon är nog rätt trött, fröken, men vid gott mod! Det blir nog till att ta det lite lugnt ett tag. Och det skadar nog inte om hon drar ner på takten lite, hon är så jäkla ambitiös den tösen! Och duktig!!! Dessutom min älsklingsdotter :-)!!!

9 kommentarer:

  1. Dessa bilar....Jag var beredd på att kasta upp dryga 3000 spänn på ett "drivknutsbyte"...men det visade sej varaen liten stenjäkel som satt sej fast mellan ett par mocklapärer, så när den kom väck slutade notan på 500 istället!!
    *glädjedans*
    Kramar från Jenny

    SvaraRadera
  2. Hoppsan...tryckte iväg mej för fort....
    Jag ville bara säja att jag är glad för Er skull, att tösen din är bättre.
    Hälsa voffisarna och alla andra djur!
    Kjam igen....Haha!

    SvaraRadera
  3. Jo, det var en sak till!!
    Jag tror den där blomman som är så vacker är DÖGIFTIG!!!
    tror man använder "pyttemängder" i hjärtmedicin av den här....va heter den nu...*tänka, tänka, tänka......DIGITALIS nånting, tror jag!
    Tjingopling...nu ska jag va tyst...

    SvaraRadera
  4. jenny; Giftig???? Då vet jag vem jag ska bjuda på lite blomstersaft, ha,ha!!! Om du hör nåt om att ett giftmord har begåtts i Flårekulla, tala inte om att det var min idé.... Men hur sjutton kan det komma sig att någon har satt såna blomster här??? Kanske det har förekommit fnurror på trådar härute :-)?!

    Och visst är det helt underbart att fröken C mår bättre! Bara hon kunde sänka sina krav på sig själv lite... Fattar inte vad hon har fått det draget ifrån :-)!!! Både min mamma och jag har varit mycket försiktiga och stillsamma (fingrar i kors...)

    "Kjamen" tillbax!

    SvaraRadera
  5. Och du; förresten! Var inte tyst! Det blir så jäkla tråkigt då....

    SvaraRadera
  6. trist med bilar,de är så tacksamma att lägga pengar på!!

    Blomman är Fingerborgs blomma eller som jenny skrev nåt med "Digitalis" och förr använde man den som hjärtmedicin.

    Och den är "giftig" i fel mängder!

    men tittar man bara så ;P

    ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  7. sickan; Tror att Jenny "sådde" en liten tanke, he,he... Nej, vi nöjer oss med att titta. Objektet för eventuellt "fingerborgsblommemord" bor låååångt bort som väl är!

    Och det här med bilar; det är inte klokt vad det kostar att fixa med dom. För att inte tala om vad bensinen kostar..... Är ju för sjutton tvungen att ha bilskrället, det finns inte någon som helst kollektivtrafik härute i skogen. Roligare saker kan man lägga sina stackars kronor på!

    Kram! /J

    SvaraRadera
  8. ojsan så mycket jobbigt med bil och sjukdommar! hoppas på bot och bättring för er alla!

    SvaraRadera
  9. huga; Nog mår bilen bra! Ny olja och diverse filter... Den borde må som den Missil den är :-)

    Dottern låter starkare nu; har bara haft tfn-kontakt med fröken... Men jag tror att hon får sänka amitionsnivån något.

    Och jag snörvlar vidare... Men det känns rätt ok nu. Lite lomhörd bara. Och det kan man ha nytta av! Påstår bara att; "det hörde inte jag..." när sonen hojtar om middagar och sånt, he,he. Härligt att ha något att skylla på!

    Livet har sina ljusa stunder!

    Hoppas att du har hämtat dig efter all flyttyra!

    Kram!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!