Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 4 juni 2008

Regeringen...

... har som vanligt haft jävligt bråttom att klubba igenom ett av sina oövertänkta beslut. Jag menar alltså reformen om socalförsäkringssystemet...
I alla fall fick jag uppfattningen att det var klart när jag lyssnade lite förstrött på nyheterna i P1...
Kan inte annat än hålla med den vänsterpartist som efterlyste en bredare överenskommelse när det gäller en så genomgripande reform. Men risken är väl att det hade blivit mer känt genom media och annat på det viset. Nu har man ju fått läsa en massa om primärvalet i USA... Det är ju för sjutton inte ens presidentval, utan val av presidentkanditat för demokraterna det har varit ett sånt hallå om! Men en reform som förmodligen kommer att påverka stora delar av svenska befolkningen håller man tyst om!!! Fy fan, säger jag!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska denna något uppjagade, ilskna hundmatte iväg till bibblan och affären! Lugnande musik finns i "Missilen", så jag tror nog att det ska gå bra, trots humöret :-)! Kände bara att jag var tvungen att få ur mig detta NU!

6 kommentarer:

  1. Blir man nånsin förvånad över de fanatiska beslut som vi betalar dyra skattepengar på? suck.

    hoppas du har tid och ork att skingra tankarna med en utmaning som finns på min blogg! Go helg på dej!

    SvaraRadera
  2. Akta trycket, raring!
    Har du inte vant dej vid deras jäkla fasoner än?
    Men jag håller med....Det är större och "finare" att jämt snacka om det där pompösa landet i väst, än om vad som händer "hemma på våran gata i stan"....
    Ta en glass och lugna dej med....men tänk gärna ut hur vi kan påverka mera alla dessa påhitt...
    Kram på sej! Jenny

    SvaraRadera
  3. huga o jenny; Nej, egentligen blir man väl inte särskilt överraskad... Men förbannad! Vem som helst kan ju bli sjuk och alla (de flesta) har inte en förmögenhet att luta sig tillbaka mot. Och så det att allt sker så där i skymundan... Skumt, är det!!!

    Ska så småningom ta mig en tallrik glass och försöka ta tag i huga´s utmaning:-)... Ska bara..... först, ha,ha! (Har "tvättat" bilen, så nu är det bara resten kvar)

    Kram till er!!!

    SvaraRadera
  4. Hej!! Tack för titten i min blogg, och för de snälla orden! Jg är här inne hos dig o kikar ibland, men är nog inte riktigt lika duktig med o blogga som du och min kära mor... jag vet att jag är trist för det är ju så roligt o läsa vad ni andra har för er!!
    Hehe förstår att det är mycket medny liten hund, det är ju alltid ett kärt besvär... här är vi ännu i väntans tider, men hon flämtar o glor på jättemagen rät bestämt idag som att säga ;nej nu får ni fanimej ta o komma ut idag..."
    Gud så snygg trappa/altan du har, föstår att det e gott o ta sin morgonkaffe där! Ha det så jätteskönt i solen så länge, krama vovvarna från mig o hoppas vi får ses snart nån gång!! Kram/ Sandy

    SvaraRadera
  5. I dag har jag gråtit, skrikit, gormat, skrivit blogg om hela förbannelsen....till sist fick jag ringa Sandy , så hon (som inte har NÅGRA bekymmer alls just nu....*ironi*)fick trösta mej....
    Och sonen envisas med att om och om igen plåga mej med en envis låt på datorn http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
    ....always look at the bright side of life....
    Kram till dej i värmen, min vän!
    Hade du bott närmre hade jag "självbjudit" mej på fika hos dej i dag!!! Hade behövt det...//Jenny

    SvaraRadera
  6. sandy; Alltid roligt att läsa på din blogg! Du får alltid ihop det så fint med bilder och text! Känner att jag ligger totalt i lä :-)!
    Håller tummar och tår för lilla vovven! Hoppas att allt går bra!
    Häng på mamman nästa gång hon åker häråt! Det skulle vara så himla kul att träffa dig!!!
    Kram!

    jenny; När sjutton ska du lära dig att det finns en uppfinning som heter telefon???? RING NÄR SOM HELST om du behöver prata! Fasen att det är så långt från här till där.... Jag finns här, det vet du, vännen!!!
    Vi kan ju fixa kaffe här och där och fika ihop i telefon :-)!
    Bamsekramen till dig!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!