Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 6 juni 2008

Huga´s utmaning

I denna värme som "härjar" orkar man ta mig attan ingenting... Å andra sidan är jag ju som bekant jättebra på att göra just ingenting, så jag borde ju i rimlighetens namn vara rätt nöjd med sakernas tillstånd :-).

Lite tråkigt är väl att inga bilder blir tagna, orkar inte släpa med mig mobilen och ännu mindre "leta upp" kameran i densamma. Känner att jag är allmänt jättetråkig och gnällig, så jag tar itu med utmaningen;

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
Med mitt teflonminne är det baske mig inte helt lätt att reda ut... Men få se nu; då måste jag ha varit i flytt-tagen och packat och packat upp... Svensmåla, Lönneberga till Solvändan, Vrångfall (utanför Frödinge, Vimmerby kommun). Har för mig att det regnade stundvis och att alla katter var förb.... för att dom inte fick vara ute...

2. Vilka fem saker finns på "att-göra-listan" idag?

Eftersom det är nästan kväll tror jag att jag har gjort vad jag skulle (kanske). Men det var väl det här med 1, utfodring av diverse djur 2, promenader med hundar (ovilliga sådana) 3, i någon mån dammsugning och sånt tråkgöra 4, matlagning (ville inte!!!) 5, sitta i lugn och ro och drömma (viktigt!!!)

3.Godis jag gillar;

Sötlakrits och choklad (inte ihop, kanske *S*)

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljadär?

Hoppas på att så många pengar täcker mina och barnens och kompisarnas skulder... Blir det nåt över vill jag nog gärna ha ett alldeles eget litet hus i skogens djup. En fond för fattiga sjukpensionärer och sjukskrivna vore välan inte dumt att ha!!!

5. Städer jag bott i;
Hmmm, städer och städer... Började i Kallinge (Ronneby), Stockholm, Trångsund, Eskilstuna, Hultsfred, Vimmerby, och nu lilla Blidsberg Ulricehamn. Har flyttat en massa gånger i mitt liv,ofta inom kommunen/staden, men misstänker att det nog blir en flytt till. Sen får det vara nog!

Och så ska man utmana en massa folk... Hmmm... Hur sjutton får man ihop så många som sex stycken??? Men det skulle vara kul att läsa era svar; Bert "ögonblick i norr"; Caroline; Sandy "kråkfötter och tassavtryck" (om du nu hinner mitt i valperiet?); laila "knasiga mamman"; och mammamia (ge sjutton i festivaler och allt och ge dig på detta en stund *S*)

Nu ska jag göra ett nytt försök att få med mig lille Nalle ut. Han är inte så pigg på att gå när det är så här varmt... Och inte vill han bli "bevattnad" heller... Det var alldeles för läskigt! Uffe är ju inte så där stursk när det gäller vatten, han har kanske skrämt den lille med några riktiga rövarhistorier om vådan med att låta folk skvätta vatten på en :-) Man vet aldrig hur "pratet" går mellan herrarna hund! Måste nog ta lektioner i hundspråket, dom verkar ha så roligt emellanåt...

7 kommentarer:

  1. Oki, ska försöka svara på detta ikväll, men det kommer nog upp på bloggen först imorgon, ok?

    /Caroline

    SvaraRadera
  2. Vad kul!
    Och hej:)
    Ja.. denna värmen är något i hästväg.
    SJälvklart tar jag itu med din utmaning;)
    Kommer svar lite senare ikväll.
    Kram på dig
    /Lallis

    SvaraRadera
  3. caroline; Man ska inte förta sig i värmen! Ingen brådska med att ta itu med utmaningen!
    Inte är det ofta man önskar sig regn, men nu är det knastertorrt här, så det skulle nog behövas! Må så gott!

    lallis; Kul att du känner för att svara! Ska bli roligt att läsa!
    Kram tillbaka!

    SvaraRadera
  4. Hej igen!

    Laxen är jätteenkel att göra:

    Färsk eller helt tinad laxfilé med kelda citronsås i en form och gratängost på, in i ugnen 200 grader i 30 minuter, klart!

    Brukar även ge laxen lite mer citronsmak genom att strö citronpeppar och hälla lite Realemon på, mums!

    /Caroline

    SvaraRadera
  5. Låter jättegott! Ska pröva - imorgon tror jag... Min dotter kommer på besök och hon gillar lax, det vet jag! Tack för receptet!
    Kram!
    /J

    SvaraRadera
  6. Hej du !!

    Jag har inte en aning om vad jag gjorde för 10 dagar sen, än mindre för 10 år sedan ;-)

    Så jag får säga som så jag antar inte utmaningen *ler*

    Sött extraknäck du skaffat!
    Kramarom i värmen !

    Kenneth

    SvaraRadera
  7. Visst är han söt lille Nalle, men en riktig slavdrivare... Och så "rymmer" han... Men jag har utforskat skrymslen på gården som jag inte visste fanns de senaste dagarna. Och det kan ju vara rätt "intressant", kanske... Brännässlor har vi gott om i alla fall!

    Får väl hoppas på att någon skickar en lite mer aktuell utmaning; som "vad gjorde du för två minuter sedan?" He,he! Passar bättre för oss med teflonminnen :-)!

    Sköt om dig!
    Varmmåndagskram!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!