Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 7 juni 2008

"Hallå, hallå...

... matte, kom så får du se...



...att vår molndans visst gjorde att det kom moln!




Vi ska minsann lära oss regndansen också. Det krävs nog att vi skuttar åt vänster istället och..."

5 kommentarer:

  1. Hehe vilka sötnosar! Tack tack, fast det är ju Tintin som vart s duktig o inte jag egentligen... Än så länge går det bra, lilla damen har till och med unnat sig att gå ut o se sig om i fjorton sekunder innan hon rusade in till valparna igen så mattorna ven... hon är en ambitiös mamma, om man säger så.
    Jag har slut på ord när det gäller moderaterna och deras idioti, men jag bara suckar och håller med i ditt tidigare inlägg. Men jag laddar. Jag tänker faimej inte acceptera det här!!
    Kram så länge, ha det jätteskönt o hälsa voffarna!!

    SvaraRadera
  2. Hej....hittade hit vi en annan blogg. Vilken massa fina djur du har. Själv har jag två Norska skogkatter.

    Kanske har de också dansat molndans för här är betydligt svalare nu.

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. sandy; Så härligt att det går bra med valparna... Kan tala om att voffarna nog skuttade åt vänster, för här kom allt lite,lite regn imorse! Och det behövs; inte för att jag tycker att det är roligt att det regnar, men det är så in i vassen torrt så det är nog bra om det kommer lite väta!

    Hade hoppats på misstroendevotum från sossarna när dom (alliansen) skar ner i sjukförsäkringen så pass. Men dom vågar nog inte... Jäkla fegpottor!!! Fast jag fattar inte hur folk har tänkt när dom röstade fram detta... För det hördes ju redan innan att det skulle bli så här... Kolla in på "Ett hjärta rött"! Hon brukar ha rätt bra inlägg om detta!!!

    Kramen till dig och alla vovvar!

    monica; Hej och välkommen! Ska snarast kolla din sida :-)!

    Nog är det skönt med värme, men det är konstigt att det aldrig kan vara "lagom"... Antingen är det så varmt så att man inte orkar vifta med tårna en gång eller också blåser det och regnar... Nej, beställer härmed tjugo grader varmt och lätt bris :-)!

    Ha det bra! /J

    SvaraRadera
  4. Tjillevippen! Här har det var´t fullt upp, men nu är höet inne så NUUUUU kan det väl få regna liiiiite då....men inte länge, för jag vill ha sooool! Kram från jenny. Pussa hundar & katter...och ja...du slipper väl Svante och dvärgisarna då. Dom gör väl ett "kax" i näsan på dej om du försöker! Haha!

    SvaraRadera
  5. jenny; he,he! Skulle nog bli något kortnäst om jag försökte... Svante är ganska bitsk nu på äldre dar...
    Men nog behövs det lite regn, men den här jäkla blåsten avstår jag gärna ifrån. Fick skutta ut och plocka ner amplarna och trädgårdsmöblerna flyger omkring... Får väl hämta det som saknas hos K sedan :-)
    Kram till dig och alla dina djur och medmänniskor!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!