Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 19 oktober 2011

Dag 292...

Regn, regn, regn...
Hade behövt heltäckande regnkläder med foder (kallt oxå!!)  och sjöstövlar idag... Det var banne mig inte helt lätt att övertyga UffeUlfUfot om nödvändigheten med att traska en långpromenad idag... Så vi gick en sån där lite mellanlång istället. Ibland får man kompromissa!

Har snokat runt i klädkammaren och kollat efter lite tröjor i lagom storlek. Hade som väl var ett par stycken i "låddanförbortskänkestillbättrebehövande". Vid vissa tillfällen är det JAG som är behövande :)! Och då är jag glad att jag är lite senfärdig och inte får saker gjorda. För tänk så fånigt det hade blivit om jag nu hade fått å mig att skänka bort dom där tröjorna. Nu när jag kan ha dom (igen)... Men resten ska bort!!!
 
Och så har jag knallat runt här med en sopsäck och försökt slänga en del "braatthasaker" som aldrig någonsin kommer att användas.. Eller som jag tror aldrig någonsin kommer att användas. För säker kan man väl aldrig vara?!

Har pratat med pappa både länge och väl idag. Roligt att dividera om nu och då och allt däremellan... Njuter i fulla drag av stunderna när han orkar och verkligen hänger med... Älskade pappan! Men det märks när han börjar bli trött. Då blir det lite hoparört allting. Å andra sidan får man vara tacksam för att han faktiskt klarar sig som han gör. 
Känner att jag snart måste (vill!!!) åka och hälsa på igen... 
 
Nåja; nu är det redan relativt mörkt ute och jag har börjat elda för att slippa frysa inatt... 
Mjauritz har tagit plats i kattkorgen i köket och M-ett ligger på lilla skrivbordet och sover. Jag inser att jag har lyckats sudda tvätten ur mitt medvetande och att jag nog borde traska ut i tvättstugan och plocka ihop mina klädtrasor. 
Kanske Uffe skulle kunna rasta sig själv en stund medan jag ägnar mig åt detta? Men troligen sätter han sig utanför dörren och piiiper och vill in... Han kanske börjar bli gammal, killen?! Gillar absolut inte fukt och kyla längre...
Gör inte jag heller i och för sig. 
Inser nog att jag börjar bli lite gammal jag också...
Men bara liiiiiiite ;))!!!


I vissa avseenden känner jag mig som en femtonåring *asg*...

2 kommentarer:

 1. Ständigt detta regnande! Skönt att hitta tröjor som värmer :) Skönt att pappan hänger med igen! Undrar alltid vad en långpromenad är...särskilt i regn?!
  Hoppas du får en skön torsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. hugan; Ja du; det går lite upp och ner med pappan! Gäller att ta vara på dom stunderna som är bra nu!
  Och långpromenader i regn är väl sisådär, kan jag tycka... Men det är läskigt skönt att komma in igen ;))!!!

  Hoppas din torsdag har varit allatiders!
  Kramen!!!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!