Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 3 oktober 2011

Gissar att det är dag 275...

 Det kan möjligen vara dag 276... Men ibland känns det rätt ovidkommande detta dagräknande.

Har varit på biblioteket och kommit ihåg att lämna tillbaka mina låneböcker. Försåg mig med några nya när jag ändå var där. Pratade en stund med E. Alltid trevligt!! 
Bra, och dessutom trevliga, bibliotekarier växer inte på träd!!

Fortsatte in till stan och kom ihåg att köpa en styck reflexväst till UffeUlfUfot.
Kan ju vara bra att ha med tanke på att kvällspromenader utförs på trafikerade platser lite nu och då nu för tiden... (Anar framtida resor i mörkret till Hulingsfarahult)
Här i skogen är det liksom inte så kinkigt. Biltrafiken här är försumbar kvällstid. Om nu inte Missilenbilen är ute och cruisar. Och då är ju i regel matten i bilen. Och Uffe antingen inomhus eller med som baksäteschaufför... Med synpunkter...Särskilt om vi är på hemväg. Han blir rätt pratsen när han ser huset... Och rätt högljudd emellanåt... Hmmm; borde investera i hörselskydd... Antecknar genast :)...

Och så har jag varit och beställt tid hos optikern.
Såg ta mig tusan inte textremsan på TVn igår. Och TVn är STOR.  Insåg att jag inte har kunnat läsa den förgjordade texten på rätt länge. Jag har gissat mig fram. Ibland kan jag väl tycka att jag har mer behållning av mina vansinniga antaganden än vad som verkligen sägs *flinar*.
Kom att tänka på att nu blir det det där eländes väljandet igen. Av bågar. Även om dom jag har är rätt snygga (tycker jag) är dom ju lite slitna efter alla år. Så jag får nog försöka förnya mig lite. Hade avgjort behövt ha någon med mig som smakråd.. Eller också blir det ännu mer förvirrat då.. Finns alltid plus och minus med allt.

En rejäl promenad har det blivit idag också. Idag traskade vi bort till Kölingared. Inte så jättelångt, men det tog i alla fall lite över en timme. Och jag hade ju traskat omkring i stan på förmiddagen, så jag "tyade" inte mer. Uffe tog en sväng själv i skogen när vi kom hem. 
Jisses, vilka friskusar vi har blivit!!
Har ju inbillat mig att jag skulle kunna gå ifrån grubbleriet. Det går inte! För hjärncellen stannar inte hemma och vilar, utan följer med och går fullständigt i spinn istället. Men det är säkert nyttigare att gå och tänka än att sitta och grubbla. Kanske....
"Gilla läget"! BAH!!! Idioti!!!


Och detta var det 1000:e publicerade inlägget!!! Dé ni!!!

2 kommentarer:

 1. Grattis till det 1000:e inlägget idag, den 276:e ! dagen år 2011 :P

  SvaraRadera
 2. kristallina; Nåja, jag känner ju att jag är fullständigt "efter min tid" när det gäller det mesta just nu, så varför inte här också ;))..
  Får väl försöka inrätta mig i ledet idag...
  Syns på tisdag nästa vecka!!!

  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!