Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 6 februari 2012

Fortsätter fundera..

...på sakernas tillstånd och kommer fram till att... absolut ingenting...

Om man har dubbla "långkalsingar" och tre lager tröjor och två par strumpor plus stora yllesockarna  och massor av varmt te att stjälpa i sig, är det inte så illa att sitta inomhus och titta ut på solskenet...

Hittills har vi (UffeUlfUfot och jag) nöjt oss med snabba pannrumspromenader, men planen är att vi ska ut en lite längre runda.. Snart ska vi det... Tror vi... Kanske...
Får väl se om det blir skogen OCH postlådan eller om det blir bara postlådan eller inget alls... Uffe är lite stel idag, se... Tror han hade lite för bråttom i trappan igår.. Och det ska man inte ha när man är en relativt till åren kommen vovve. Men nog tycker jag han ser bättre ut nu än han gjorde i morse. Tossiga jycken <3!

Försöker få tag på A, som har flyttat till stan. Tror att hon bor i ett område som jag möjligen kan tänka mig att bo i... Möjligen kan jag tänka mig det... Men det känns lite märkligt att ens föreställa sig det hela. Inte ens med livlig fantasi á la stor är det helt lätt. Nåja; allt har sin tid. Bo i skogen har sin och bo *varfasendetnublir* har sin.
Men tror det hade varit rätt bra att prata med någon som faktiskt bor i området innan man funderar vidare. Alltid bra med lite information om saker och ting.
Och imorgon MÅSTE jag handla... Om jag nu vill ha frukost på onsdag. Det vill jag.

Det är måndag idag............


4 kommentarer:

 1. Jag flyttade från landet till kanten på en stor-by i somras, och jag saknar landet så det skriiiker i kroppen. Men man får foga sig efter familjen, som det heter.

  För övrigt gillade jag din köttfärs-liknelse i förra inlägget. Ska dra den för maken, som gnäller om att det är tok-kallt på mornarna innan kaminen är laddad, ha ha :)

  SvaraRadera
 2. humlespunk; Har ingen familj att direkt skylla på nu... Eller kan man det? "Jäkla unge att flytta hemifrån så att jag blir "tvungen" att flytta" :))...
  Nä; det här huset är för tungrott för att bo i och hyresvärden är totalvriden och ljuger så han tror sig själv. Alltså blir det (förmodligen) stan nu. Men jag vill bo på Visingsö... Lite lugnare, vackert och smått förtrollande miljö. Men man kan inte få allt.. Och en vinter till härute går bara inte. Även om man eventuellt får lite längre livslängd som djupfryst halva året ;))...

  SvaraRadera
 3. Vad sa Westrahult om att dra skarvsladdar över gårdsplanen i förra inlägget??? Och vad säger du om det? Lät som en mycket bra idé tycker jag!!

  Och humlespunk om att bo där man egentligen inte vill bo, jag tror att det det kan vara värt en flytt i ditt fall, att flytta, om så bara för att komma dig från det där kalla huset med den korkade hyresvärden. Det är som med bilar, förr eller senare dyker det upp nåt bättre! Alltså, ställ in dig på en flytt!!!

  Go tisdag på sig!

  SvaraRadera
 4. hugan; Skarvsladdar och fläktar får vara. Lider enorm brist på bådadera... Dessutom är det lååååångt ut till lämpligt uttag. Och hyresvärdens sitter liksom inne i byggnaderna. Svåråtkommligt, minst sagt...

  Och flytta ska jag. Har varit i stan och pratat med kompis K idag och han har lovat att maila över en lista på privatvärdar snarast. Men det gäller ju att hitta något jag klarar att bo i också. Trappor är uteslutna (både för min och Uffes skull), parkeringsplats ett måste osv.
  Och att jag är inställd på flytt är väl helt solklart!!!

  Ha en allatiders tisdag du med (det som är kvar av den vill säga ;))!)

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!