Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 7 februari 2012

Jodå..

Nog åktes det och handlades..
Tror jag köpte allt jag behövde... Tror jag..
Köpte deodorant också. Det gjorde jag. Står på kvittot.
Men det hade inte varit helt fel om jag hade tagit med mig eländet hem också..
Blev till att ringa ner till Stora Ica i stan och be dom passa min lilla deo till nästa gång jag kommer...
Det gjorde dom gärna, sa dom och hade väl rätt roligt åt den något virriga tanten.

Har hunnit med en snabbvisit hos vännen K också. Han flyttade ju till en lägenhet i stan för (hrm) ett tag sen. Några månader så där om man ska vara noga. Men idag sprang vi på varandra i affären och bestämde snabbt att nu var det banne mig dags att jag kom på inspektionsbesök. En trevlig liten lägenhet. Men trappor. Pust!!!

Men jag får medge att jag vacklar när jag försöker föreställa mig Ufot och mig promenerandes (farandes fram i hejdundrande fart; Uffe först och matten hjälplöst släpandes efter) och plockandes (jag alltså) det Ufot lämnar efter sig i små svarta påsar... Såg just detta fenomen när jag åkte hemåt. Blärk!!! Och med tanke på hur väluppfostrad (absolut inte) UffePuffe är lär det väl bli vissa förvecklingar när matten tycker att han ska stå still och vänta medan det plockas äckelpäckel i påse. (Vi ska få komma in till stan och promenera med K och öva, hehe)
Nåja; den dagen och den sorgen...
Och jodå, hugan! Mitt beslut står fast. Flytt blir det! Detta frysande går inte an... Det var varmt och gott därborta hos K... *suckaravundsjukt*... Men tre månaders uppsägning har jag och jag vågar inte säga upp detta innan jag har någonstans att ta vägen. Är inte intresserad av att tälta med tre galna pälsklingar. Tror det blir alldeles för besvärligt. Faktiskt!

Och imorgon är det dags igen. Ved-L är på g. Nej; helt slut på ved har jag inte, har nog så jag klarar mig till veckoslutet, men det är det där med tid och så... Men det går åt alldeles för mycket. Diskussionens vågor lär gå höga imorgon, förstod jag på det kortkorta samtalet idag.... Åsikter har vi; både Ved-L och jag... Tur att vi är rätt överens :)).. Annars hade det kunnat urarta totalt detta.

Men nog önskar jag att det fanns någon lägenhet därborta på öa ledig... Så perfekt det hade varit! Egen ingång och inga trappor... Lugnt och skönt, ingen vidare trafik, vackert och magiskt...  Önskar, önskar, önskar....

Och nu får jag nog "önska" mig ut till pannf*n igen... För det står tre svansförsedda fyrfotingar här och påpekar (inte så värst försynt, faktiskt) att det är dags för kvällsmat...


2 kommentarer:

 1. BRA! Så skönt att läsa att du bestämt dej för det! Hoppas bara att du ligger på hyresvärdarna och så smått tjatar dig fram i bostadskön!!! Och sen får man inte vara för kräsen vet du, första lägenheten kommer kanske inte att kännas helt hundra, men har du bara fått in foten på bostadsmarknaden så lär så småningom den finaste lägenheten komma i din ägo!! Lära sig plocka bajs får man göra ;-D Kan väl väga upp mot att frysa och plocka ved!
  Hejja dej!
  kram kram

  SvaraRadera
 2. hugan; Har flyttat runt så pass många gånger i mitt liv, så jag vet ju vad jag ger mig in i... Pust!!! Och lägenhet är ingen direkt nyhet det heller. Har nog bara vant mig av med grannar och trafik och allt det där.
  Plocka bajs lär jag väl vänja mig vid, frågan är väl mer om Uffe kan vänja sig vid lite normalt uppförande. Han är ju lite argsinter när han är i koppel. Särskilt mot andra hundar. Och jag antar att det inte lär gå att undvika att träffa på medlemmar ur hundsläktet när man går ut...
  Farhågorna är alltså mer knutna till Ufot än något annat. Om man tänker efter...
  Och så är det bara att konstatera att man måste ha kontakter för att komma före i bostadsköerna här. Det har jag inte. Men allt ger sig nog till slut... Och i bästa fall blir det en liten tvåa ledig på öa :)).. Hoppet är det sista osv....

  Kramkram och tack för hejja-ropen! Kan behöva dom :))!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!