Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 15 februari 2012

Min gamle Uffe...

... fyller faktiskt 10 år idag...

Helst ville han fira sin dag så här;

 Liggandes i sängen, helst med en filt på sig...
(inte sjutton kan man ens ana att han vill det ;)?)

Men det hade snöat inatt, så vi "rivstartade" dagen med att skotta, alternativt springa runt och skälla ut befintliga och obefintliga rådjur/lede fi/annat som möjligen kan finnas i skogens djup.
Dvs. JAG fick skotta; Uffe sprang runt och gläfste... Hade gärna bytt; det var tungt idag... Men för att komma till pannf*n var det ju liksom helt nödvändigt... Mycket snö var det!!!
Tyckte nog att vi hade fått dagens motionspass där, men hej och hå... Hade lyckats sudda ur mitt medvetande att posten skulle hämtas. Ut i eftermiddags igen och PULSA dom där 600 metrarna till postlådan. För här har det inte blivit plogat. Inte en ansats till plogande har vi sett... Vilken sabla tur att det handlades igår!!! Gäller att vara tacksam för det lilla :))!!!
Och nu ska det fixas kvällsmat och somliga ska väl fortsätta fira med grisöra..Urk!!! Men alla har väl sina idéer :))... En del konstigare än andra...

4 kommentarer:

 1. GRATTIS Uffe...
  Det blev väl en pannkakstårta? =)

  SvaraRadera
 2. BertaStina; Ufot tackar för gratulationerna och meddelar att det BLEV *sängläge med filt* (inte *filtöverhuvudet*; det är SÅ läskigt!!) stundvis under dagen och ett eller annat grisöra... Och skällande på diverse rådjur som förirrat sig till ekhagen... Fullt nöjd med dagen!

  Matten meddelar att hon var trött och frusen framåt kvällskröken och lämnade födelsedagspojken åt sitt öde vid tio-tiden på kvällen. Då snarkade vovven gott i soffan :))... Och nä; ingen pannkakstårta. Kan man bli anmäld för "försummelse i firande av hundfödelsedag" om man inte gör en sån??? För då åker jag nog dit...(antar att det inte är det enda man kan anklaga mig för :)...)

  SvaraRadera
 3. Grattis Uffe. Min lilla blev 10 i januari o min stora 11 i augusti. gamla vovvar vi har :)

  kramkram

  SvaraRadera
 4. Cattis; Uffe börjar allt bli lite av "grumpy old men"... ;)) Inte lätt att handskas med alla gånger *skrattar*.

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!