Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 13 november 2008

Att det ska vara...

... så jäkla krångligt att få "hem" sin lilla vinst... Jag har hållit på och skicka minst tjugo mail med fyra olika "dokument" som ska till innan pengarna blir utbetalda... Ena gången har dom fått leg och kontoutdrag (med alla känsliga uppg. raderade, givetvis) men det fattas fram och baksida på kontokortet. Sen påstår dom att dom inte har fått kontoutdraget och nu är det kontokortet som felas igen... Dessutom håller datorn på att koppla ner i ett och vill inte skicka mail som är större än "Hej!" ungefär :-(! Och att skicka mail med bilagor är inte att tänka på!
Det börjar kännas som om det hade varit bättre att INTE vinna nåt!!!

Och så har jag migrän dessutom... Går så där fullständigt på tabletter och det är inte roligt!
Antagligen är det därför jag blir så ARG när det jäklas med den här mackapären. Sonen konstaterade när han kom hem idag att jag såg så argsint ut så att han tänkte tillbringa kvällen i sitt rum. Precis som om han inte gör det i vanliga fall, va! Hrrmmmpfff!!!

Men jag får väl medge att jag är "rätt" sur idag (igen)...

Och när jag börjar fundera på livet i allmänhet och mitt i synnerhet kan jag kanske förstå varför jag bor alldeles (nästan) ensam i skogens djup. Grannar skulle bli livrädda om dom hörde hur jag domenderar när jag har ont och förmodligen skulle jag bli anmäld för "förargelseväckande skrikande" eller nåt. Och det där med att bo ihop med någon (som inte är mitt "barn") skulle nog inte funka så bra det heller med tanke på hur sur och grinig jag är med jämna mellanrum. Den stackars sonen är ju van vid att det är så här. Så egentligen är det ju rätt bra att jag bor i skogen "alldeles sälf"... Åtminstone för mina medmänniskor :-)! Och man ska ju vara snäll med sådana (medmänniskor alltså!).

Det är väl bara att hoppas på att humöret svänger tills på lördag... För min snälla granne K (som bor lite längre bort än skrikavstånd, hi, hi!) ringde och föreslog en resa till IKEA på lördag förmiddag... Och jag har ett presentkort som bara väntar på att blir utnyttjat! Det finns säkert något som jag "måste" ha... Och om jag inte hittar nåt får jag en utflykt med en av mina bästa vänner och det är inte fy skam!!! Snarare tvärtom :-)!

Nu ska sonen övertygas om att han ska vara SNÄLL på lördag och ta ut hundmonstren en tur mitt på dagen... K är som väl är inte så pigg på att klampa omkring hela dagar på såna byggen som IKEA och A6, utan det brukar gå undan. Ett par extra värktabletter och fullständig vila innan och efter såna resor, så går det ändå rätt hyfsat... Och det är ju roligt med omväxling nån gång!!!

***************************************************************************


Men mitt i eländet har jag ju så mycket som jag är GLAD för!


Som tre "ungherrar" katt som sussar gott på kattmöbeln! Hubert överst, Mjauritz i hyddan och M-ett farligt nära hålet...

Den synen fick till och med "tvärsura matten" att le saligt!

Tänk vilken tur jag har som har så fina djur omkring mig!!!

7 kommentarer:

 1. Ja du. Känner igen det där ganska så bra. Har också kronisk värk som är lite överjäklig ibland. Men man får , som du.. se glädjeämnena också. Lätt är det faktiskt inte alls att hela tiden göra det. Det är oftast mer svårt än lätt faktiskt.
  Men du; EN varm kram från mig till dig!!
  /Lallis

  SvaraRadera
 2. Ta nu en värktablett av den större sorten så du kommer iväg på IKEAresan med den goda vännen på lördag, det verkar du behöva!

  En stor humörstärkande kram översändes!!

  SvaraRadera
 3. Det är kämpigt när det är så jobbigt med allt. Men jag tror nog att du kanske hade haft lite mindre värk om du dessutom hittade någon (mer än barnen) att älska och bo med... i alla fall om det är det du innerst inne vill! Men men du har du dina ljuvliga djur, och vad skulle vi göra utan dem!? KRAM

  SvaraRadera
 4. Lallis; Kramen värmer! TACK!!!

  Huga; Ska ha en RIKTIG vilodag idag och sonen tyckte det skulle bli riktigt skönt att bli av med "sur-mamman" en stund imorgon! Så klockan tio "drar vi"!!!
  Kramen hjälper! Humöret går stadigt uppåt ;-)!

  Minigrisen; Jo, ibland känns det allt lite ensamt, men jag inser ju att jag lever ett väldigt "låst" liv med djuren och värken och det är nog inte lätt att anpassa sig efter det...
  Men det är ju upp och ner med humör och värk, och idag ser jag fram emot morgondagen!
  Jag har ju min granne som är ett under av (nu låter det fånigt men så är det!) godhet!
  Och så alla snälla bloggvänner som är klart humörhöjande!

  Kramen till dig!

  *********************************

  OCH TACK ALLA FÖR ATT NI KOMMENTERAR (TROTS SURA "UTBROTT") OCH ÄR SÅ HIMLA SNÄLLA OCH GOA!!!

  ''''''''''''''''''''''''''''''''''

  SvaraRadera
 5. Jag bor i ett villa område och vi bor kvar :P

  Trots ett och annat utbrott här oxå.

  Men jag har hört att grannarna här låter som mig emellanåt,så vi är nog ganska normala trots allt!!

  Mysig bild på katterna!

  Kram och hoppas dagen idag blir bättre än den som gick!

  SvaraRadera
 6. sickan; Jo, jag har "bestämt" att alla djur ska vara snälla och inte hitta på bus och att jag ska vila så mycket som möjligt... Det har väl redan "fallit" lite det där med buset... Fick "täcka" jorden i en stor blomkruka för M-ett tyckte att det var JÄTTEFINT med jord på golvet och orgeln och... Dom har sina idéer dom små liven :-)!

  Hoppas att allt är ok med dig?!
  Ha en bra fredag och sköt om dig!

  Kram!!!

  SvaraRadera
 7. Jadu, jag får oxo utbrott när ungarna gapar hemma och tinnitusen brakar in i skallen på mig. Då är jag inte snäll ska jag säga dig!

  Men tur att jag åtminstone kan stänga av hörapparaten om det behövs!

  Ta nu och vila dig och ha en trevlig tur till IKEA imorgon!

  /Caroline

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!