Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 29 november 2008

Börjar inse att jag är...

... en obotlig tidsoptimist... Suck!!!

Skulle ju ha...
... städat igår, men då var min bästaste granne ledig och tyckte att en liten tur till stan vore väl trevligt. Och det var det ju :-)!
Vi fikade och handlade lite smått och gott. Och vi har ju alltid väldigt trevligt på våra små "expositioner". Har jag nämnt någon gång att jag har världens bästa granne? Ja, ja! Med risk för att vara tjatig; jag har världens bästa granne :-)!

Vad jag inte riktigt räknade med var att stadsresor med fika tar längre tid än man tror. Och när jag kom hem var städningen kvar. Konstigt nog hade inte Uffe torkat golven. Vilken slö jycke, va?! Och inte hade han gjort rent hos fåglarna heller! Hhrrmpff!
Fågelburarna och köksgardinerna fixade jag i alla fall under mycket stånk och stön, men resten fick jag hugga i med idag; för när jag kom hem hade jag så in i baljan ont så då gav jag upp innan jag riktigt hann börja. Ja, ja, söstra mi; jag påstod att jag skulle en jäkla massa, men det gjorde jag inte. Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig.

Och ett ägg hittades i undulatholken, minsann!!!

Men det blev milt sagt stressigt idag istället. Det man inte gjorde igår fick man göra idag för "storM" och svärdotter och älsklingsdottern skulle komma idag. "Stor-son" och jag har nämligen "bytt presenter". Men jag tror att jag vann på bytet, ha, ha!
Och kaffe och "tårta" ville dom ju ha!Tror att "stor-M" är lite allergisk mot fåglarna. Det var därför jag kände att det var av nöden tvunget att få burar och golv någorlunda rena. Man vill ju inte ha en hostande och nysande son på besök. Sånt får han banne mig sköta hemma!

Men nu är jag rätt matt efter allt "härjande" idag! Det blir så kort och intensivt när jag äntligen får ha mina underbara barn (ja, sonhustrun räknas in i skaran vare sig hon vill eller inte! Hon är såååå go den tjejen!!!) här så jag blir alltid alldeles trött "till efterrätt"...

Så nu ska jag sätta mig lite bekvämt och lyssna på en cd med "Bo Kaspers Orkester" som jag fick. Mina barn vet vad jag gillar :-)! Tycker dom är så bra, många helt underbara texter och avstressande musik.

Ha en skön lördagskväll :-)!

10 kommentarer:

 1. Nämen...tog orken slut i gårkväll?
  Stackare...då "fick du allt" i dag i alla fall...

  Vilken underbar granne du verkar ha!
  Klart man ska passa på och åka med till stan och fika och allt!
  (Haha...säjer JAG, som knappt tar mej över tröskeln hemifrån!) *skrattar gott*

  Men jag är helt säker på att du ändå hade det jättefint och mysigt hemma hos dej! Och det var väl inte dammråttorna som skulle synas i sömmarna?
  Det var väl fika och umgås, Ni skulle?
  Ungarna tänker inte på sånt...förutom dom allergiska då, förstås!

  Vila dej nu, så kan vi väl höras i morgon?
  Fler ägg?

  Kram, Lindi (du vänjer dej)

  SvaraRadera
 2. Lindi; Sonen nös inte en enda gång!!! Och vi hade jättetrevligt - även om sonhustrun var något dämpad; hon var nog på g med en brakförkylning stackars tös... Att träffa dotter M är alltid kul och hon hade den goda smaken att ha med en liten ram med kort på hästbarnbarnet (och den hästen vi fick "ta bort"; Humlas syster Troja). Att man kan bli så fäst vid en häst! Men Humla är så speciell (det säger alla hästägare om sina hästar, jag vet ;-) och jag är ju "bara" mormormatte)!
  Inte sett fler ägg... Men det kanske blir?! Liiiite spännande är det allt :-)!
  Hörs imorgon!
  Kramen!!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får vila ordentligt nu. Och att du får en fin första advent i morgon.KRAM

  SvaraRadera
 4. Lallis; Slocknade som ett ljus igårkväll :-)! Gårdagen lever jag länge på!!!

  Hoppas att din första advent blir fin! Visst är det mysigt med tända ljus och lite extra förmiddagsfika (inte för att jag skulle med tanke på "lille magen", hi,hi)...

  KRAM tebax!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du är pigg idag och inte får betala för dina "synder".

  Ha en skön första advent!
  Kramen på dig!

  SvaraRadera
 6. Sickan; Känns som om det bara blir en liiiiten delbetalning denna gången! Nån gång ska man ha tur!

  Ha det jättebra idag!
  Kramen tebax!

  SvaraRadera
 7. Bra grannar är viktigt! Själv passade jag grannarnas barn igår så att grannarna fick roa sig på egen hand, utan mig ;-). Fast jag roade mig kungligt med deras barn istället. KKramiz

  SvaraRadera
 8. minigrisen; Visst är det skoj att se efter andras barn; man får ju bara det "kuliga", resten lämnas till föräldrarna, hi ,hi!

  Kramen!!!

  SvaraRadera
 9. Ja just det långben.. precis så :-))
  Bo kaspers.. åh jag gillar dom mcyket, såg de i strömstad för en herrans massa år sedan.. INTE för att jag är gammal men ändå ;-))

  SvaraRadera
 10. widénskan; Men nu blir jag lite avundsjuk! Har du sett Bo Kaspers IRL? Orättvist är det ;-)!!!
  Men visst är dom helt underbara?

  På tisdag har jag bestämt med en kompis att vi ska träffas, så då ska det "Långben´as"! Grrr ;-)!!!!

  Kramen!!!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!