Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 1 december 2008

Tänk att det redan är december!

Börjar tro att mormor hade alldeles rätt (som vanligt!)! Tiden går ta mig sjutton snabbare och snabbare ju äldre man blir... Och det är ju när man ser sina barn man (eventuellt; kanske; ibland) känner att man nog börjar bli liiiiite vuxen. Min äldste son fyller trettiotre på onsdag... Svårt att fatta! Det känns inte som om det var så länge sedan han var en mycket liten kille som åt gröt så att hela köket var "målat" i banangrötfärg... Minns att jag något förvånat konstaterade att det var gröt i taket också :-). Tur att man har lite surt sinne för humor! Och att sonens pappa var lång... Själv är jag ju i tax-format och hade aldrig nått alla dessa grötklickar själv... Men man kan inte säga annat än att han åt med schvung!

Idag har det varit disigt och dimmigt mest hela dagen. Då är det skönt att jag trots allt drog fram lite julstjärnor och elljusstakar att ha i fönstren. För det känns lite varmare och mysigare när man tänder lite ljus, både dom elektriska och stearinljus...
Och du, mammamia, jag har fortfarande kvar julstjärnan jag fick av dig för en oherrans massa år sedan... Är lite förvånad av att den håller ihop än efter flyttar och allmänt ovarsam hantering. Men fin är den!

*********************************************************************************



I undulatburen händer det saker! Nu ligger det TVÅ små ägg i holken och Gullan är mest därinne och ruvar...Tror jag; om hon inte bara är jättetrött på på burens övriga invånare och ser sin chans att få vara ifred ;-)! Man vet aldrig! Hon kanske är fåglarnas "Uffematte", hi , hi! Jag behöver ju också vara ifred emellanåt... Det är nog lite eremitstuk över mig!




************************************************************************************

Och med det här "kontaktannonsfåneriet" går det väldans TRÖGT (på tal om eremiter ;-)!)... Massor av folk som är inne och tittar, men dom är ena fega jäklar, för dom lämnar inga meddelanden. Har varit "artig" och lämnat "snabbmeddelande" när jag har varit inne och tittat på olika sidor. En ren artighetsgrej, tycker jag. För inte sjutton är jag särkilt intresserad av närmare bekantskap med alla jag kollar på, men man kan ju tala om att man har varit där och läst i alla fall, eller hur? Men jag är INTE smal och vältränad och har ett välbetalt jobb och allt annat som tydligen krävs för att man ska platsa. Skittråkiga, tycker jag att dom är! Jag menar; vilken miss dom gör, jag som är sååååå charmig, he, he!

Och gnällig som fasen är jag idag! Dimma och fukt och kallt gör mig på dåligt humör och lederna liksom knakar. I och för sig låter det rätt "kul" emellanåt, men det gör liiite ont oxå.
Äsch; gnälligt idag, imorgon är det nog bättre. Ska troligen åka in till stan och träffa I och äta lunch ute... Det är inte klokt vad jag kostar på mig ;-)! Funderar på att ta tag i hårklippningen också när jag ändå är där... Men det är ju inte säkert att det finns tid hos frissan heller. Fast fråga kostar ju inget...

***********************************************************************************

Och för att "knyta ihop" detta något svamliga inlägg citerar jag Lucille Ball;

Hemligheten med att förbli ung ligger i
att leva hederligt, äta långsamt och
ljuga om sin ålder.

7 kommentarer:

  1. Inte behöver man ha alla överdrivna kvaliteter för att "platsa" hos männen.

    Dom upptäcker förr eller senare att det bara är ett tråkigt "fodral" och ett tecken på att personen inte levt!
    Hur kul är det på en skala??

    Skam den som ger sig,du hittar honom ska du se! :P

    Hoppas det kommer nåt ur äggen vad det lider!!

    Kram och natti!

    SvaraRadera
  2. Vad spännande med ägg hoppas att allt går bra.
    Visst vill man vara lite eremit ibland, tycker att det är skönt och man kan koppla av så bra.
    Inte är det länge sen som din son åt gröt så taket blev prickigt. Men gröt ätande son fyller 29.

    Ha det så gott Marie

    SvaraRadera
  3. sickan; Ja, med min oerhörda "charm" i bagaget lär det väl bli bra till slut ;-)! Har ju vännen J,( som faktiskt är präst, så han får välan inte ljuga, ha, ha) som påstår att det är så (med charmen)... Fast f.n tro´t...
    Äh, egentligen kvittar det väl, för jag har det ju oförskämt bra nu, om jag tänker efter :-)!

    Marie/Tekla Maräng; Nej, tiden bara forsar iväg! Men nog är det lite konstigt att se att dom där "små" är huvudet längre än jag och klappar mig på knoppen och flinar och kallar mig "lilla mamman"...
    Lite spännande med ägg, men det är första kullen för dom, så det är ju inte så säkert att det "blir" nåt...

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. vad skönt att du ger dig egentid...vårdar dig själv, med lite shopping odyl...och samtidigt så vårdade du vänskapen till grannen....kul med nya små pippifåglar...spännande....kramiz:)

    SvaraRadera
  5. vivan; Jo, jag tror att det är rätt bra om man kan försöka göra lite kul grejer emellanåt för att klara vardagen.
    Visst är det lite spännande med äggen! Fick ju beställning på undulatbebisar sist jag var i Jönköping... Försöka duger!

    Kramen!

    SvaraRadera
  6. men hallå där kom du iväg till ikea med grannen härom helgen??

    men det är bra att du shoppar lite till dej själv, det behöver man!

    spännande att följa äggen nu!!

    kramen till dej!

    SvaraRadera
  7. huga; Jodå, vi var iväg och grannen inköpte ett styck FONTÄN till sina katter... Konstaterar att vad det gäller att ha bortskämda kissar ligger jag avgjort i lä :-)!
    Men jag hittade spets för sju (7) kronor metern till fönstrena i lilla hallen och toan... Inte illa!

    Men inte sjutton blev det någon lunch på stan idag inte! Kompis I var sjuk och jag kvistade in ändå i halkan och handlade och inbillade mig att jag skulle gå till frissan, men hon hade inte tid. Å andra sidan övade jag halkkörning duktigt och det behöver jag nog ;-)! Men jag var allt rätt nöjd när jag kom hem :-)!

    Kramen och var rädd om dig!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!