Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 22 september 2007

Dagen efter dagen före

Idag är det lördag. Det innebär att det är dagen efter städdag, vilket i sin tur innebär att det inte blir något vidare gjort... Tänk vad bra jag har det! En dag handlar jag, nästa dag kan jag ta det med ro, en dag "städar" (flyttar omkring damm och annat) jag, nästa dag osv. Det har sina poänger att ha en lite taskig rygg :-)!

Idag har Uffe Hund haft besök... Dvs; som han ser det kommer alla och hälsar på honom, vi andra får på nåder ägna oss åt att servera kaffe osv. Det var hans favorit (näst grannen K), min dotter och M, som kom en liten stund. Alltid roligt när dom dyker upp! Det händer inte så ofta eftersom hon jobbar i Norge; det är ju en bit att åka... Och dom helger hon är hemma är det mycket som ska uträttas. Men hon är duktig min älsklingsdotter!!!

Måste ha fått något slags blackout i torsdags; ringde frissan och beställde tid till på tisdag nästa vecka. Ibland gör man konstiga saker... Men det ska bli riktigt skönt att få något gjort åt det här "fågelboet". Som det är nu "måste" jag föna eländet, åtminstone om jag ska träffa folk. Här hemma i min ensamhet, nåja om man inte räknar med zoo-et, gör det ju detsamma. Speglar är till för att undvikas! Blir ganska förskräckt dom gånger jag av misstag råkar kika i en. Man kan ju undra vad det är för en vildsint rund tant som har brutit sig in i mitt hem! Det runda kan hon (frissan) nog inte rå på, men hon kanske kan få mig att se lite "tamare" ut :-)!!!

2 kommentarer:

  1. Hon är bra din älsklingsdotter :-)
    Jag min lyckost har ju två ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, lite orättvist är det ju! Nej, jag är ganska nöjd med min fyrklöver! Och dessutom två jättegoa svärdöttrar. Och så har jag ju Uffe Hund och alla katterna, så jag får nog försöka vara nöjd :-)(Det är jag också!!!)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!