Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 24 oktober 2007

"Bra-dag" och matematiska kullerbyttor

Hade en sån där "bra-dag" igår! J, som jag inte har träffat "i.r.l" på sisådär sju år, kom på besök! Hämtade honom i Mullsjö strax efter tio och avlämnade honom vid samma station vid sex-tiden på eftermiddagen. Tror att J var ganska slut när han åkte hemåt; han är inte riktigt van vid lantluften :-)! Men han fick medge att det är vackert härute... Vi åkte och tittade vid "Änglagård" och den lilla kyrkan i Dalum. Och just nu är det så fint med alla färgerna på träden vid sjön...
Så fick jag pröva hellyset på "missilen" när jag åkte hem, har inte varit ute och farit i mörker med bilskrället förut. Men jag får väl ge lite pluspoäng, för det var då inget fel på lyset... Det är inte lätt att medge att det är en ganska ok bil, med tanke på alla mina omdömen när den skulle inköpas :-). (Barn och goda vänner vet vad jag menar. Dom var nog rätt "lea" på mig och mina kommentarer, skulle jag tro!) Och det allra värsta; jag har börjat gilla att köra bil, det har inte hänt förut.Ett klart "svek" mot min högt älskade 900... Har snarast varit av den meningen att det är ett nödvändigt ont om man vill bo som jag gör... Ja, ja! Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig!!!

De matematiska kullerbyttorna har jag ägnat mig åt nu på eftermiddagen. Gör tappra försök att få ner minuset i budgeten. Nu har jag kommit till ca sjuhundra minus (om vi ger attan i maten denna månaden). I och för sig behöver jag väl gå ner lite i vikt, men det känns inte som det vore det bästa alternativet att helt skippa mat. Låter inte nyttigt... Men med tanke på att det började på ca tvåtusen minus går det åt rätt håll!!! Men på något sätt löser det sig nog! Och lite spänning i tillvaron är nog nyttigt :-)!!!

Ska ta min Uffe Hund och knalla ner till köket och värma resterna från igår. Om det blir rester av resterna kanske "hushållsgrisen" Uffe kan förbarma sig över dom. Lasagne kan man ju plåga i sig även om man är en hund :-)
Så ska sonen hämtas i Timmele framåt kvällskröken... Man får ju passa på att "övningsköra" när man får tillfälle :-)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!