Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 17 oktober 2007

Lika för lika...

...det är Uffe Hunds valspråk (tror jag!)!
Det där med att gå ut i skogen blev lite äventyrligare än jag hade tänkt! Han (Uffe) försvann glatt skällande... Jag ropade och ropade, men ingen Uffe Hund. Däremot tror jag att jag skrämde slag på en "stackars" jägare som knatade omkring på (förhoppningsvis) "sin sida" av hygget. Han gick därifrån, ryggen talade sitt tydliga språk "knasiga kärringar som springer runt och hojtar" är inte vad som ska finnas i närheten av jaktmarkerna. Uffe kom tillbaka, skitig och dan, men glad och törstig... Nu ska jag fixa en kopp kaffe och läsa Cecilia Torudds "I huvudet på en gammal hagga". Alltid lär man sig något :-)!!! Och så kan jag ju fortsätta skjuta upp "görandet" :-)

2 kommentarer:

  1. Buss på dem bara mammsen.. jägarna alltså :). Kommer du ihåg när D var ute och sprang, och frågade jägaren han mötte om han "försökte pejla in älgen med den där grejen".. (han hade sökare till sin hund).. Svarade knappt, jägare är ett märkligt släkte (ibland får man dra alla över en kam, nu till exempel).. så ropa på i skogen, vem vet, kanske du räddar livet på en Bambi :)...

    SvaraRadera
  2. Tror i och för sig att det är dom stackars älgarna som ligger i riskzonen just nu, men som sagt; vem vet...
    Och jag måste ju för sjutton hojta på den dumme hunden när han bara försvinner. Visserligen kanske jag ska försöka "vårda mitt språk" något, men man får väl ta en sak i sänder?!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!