Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 28 oktober 2007

Söndag kväll....

Det må vara så att vi "fick" en timme natten till idag och att mornarna blir något ljusare (ett litet tag i alla fall), men fy sjutton vad mörkt det blev ikväll. Dessutom duggregnar det...

Har haft besök från Skövde av son med fästmö. Dom "lurade" ut mig på ett IKEA-äventyr i lördags. Sonen var väl mindre begeistrad. Han har något emot IKEA en lördag precis efter löning. Fick nästan lite av fobi mot folk jag också. Konstigt att alla måste storma fram precis där jag har tänkt mig att gå. Men mitt i röran träffade vi på min gulligaste granne K. Hon jobbade tillfälligt på varuhuset. Måste säga att det var himla trevligt att få lite hjälp med letandet efter lämplig lampskärm (även om det nu inte fanns något som föll ungdomarna i smaken). Och det är hur som helst alltid roligt att få prata lite med K!!! Det lättade upp den något spända stämningen (sonen var på god väg att få något slags anfall; troligen just det där med att alla springer ivägen osv...).
Men det var rätt gôtt att komma hem igen... Vet inte om jag håller på att fullkomligt tappa "stilen", men jag mår allra bäst i mitt lilla hem tillsammans med djuren. Känns på något sätt lugnast att vara här!

Skjutsade son med fästmö till bussen i Dalum vid åttatiden ikväll. På hemvägen småregnade det så jag satte på torkarbladen. Till min stora förvåning gick det sedan inte att stänga av dom... Så dom vippade och vippade hela vägen hem. Väl hemma upptäckte jag att innerbelysningen inte ville alls. Det blir nog till att kolla lite säkringar imorgon... Bilar, alltså!!! (Och att det är en "han" är jag helt övertygad om, så jäkla pipig som den är!)

Med tanke på hur gråmulet vädret har varit sedan i fredags, är det lite svårt att tänka sig att Uffe Hund och jag var ute på en riktig långpromenad i torsdags på förmiddagen. Och att det faktiskt blev för varmt att ha jackan på sig efter en stunds promenerande... Men det är ju höst, snart vinter så det är väl bäst att försöka ställa om sig till detta faktum!
(Och här hade jag föreställt mig att jag skulle lägga in ett par bilder som jag tog på vår promenad i solen, men hej vad jag bedrog mig! Det passade inte min knasiga dator att utföra sådana komplicerade övningar så här dags på dygnet. Så dom bilderna (som i och för sig inte är så märkliga) får komma "en annan gång")

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!