Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 30 oktober 2007

Tisdag - städdag

Usch! Idag har jag "städat"! I alla fall flyttat skräp och damm från ett ställe till ett annat... Sonen har kånkat mattor och gjort rent i kaninburen innan han skulle skjutsas till Blidsberg och kompisarna. När man bor så här är livet ett skjutsande hit och dit... I all synnerhet på loven.

När jag ändå var ute och "reisade" tog jag mig till stan och "Granngården" där jag inköpte en påse kattfoder. Min ena kisse mår inte bra i magen om vi byter foder och hittills är det bara det som heter "kattarina" han tål. Synd att han inte kan äta det billiga man kan köpa på ICA... Men jag vill ju inte att han ska må dåligt, lille Hugo. Han är en så himla snäll katt!!! För närvarande den enda i katt-gänget som kan kallas "snäll"; resten är ena riktiga bråkmakare... Eller kanske påhittiga är ett bättre ord? Det låter ju trevligare i alla fall... Och även om jag svär ve och förbannelse över "gänget" emellanåt så är jag svag för dom; allihop!!! Var och en har sin personlighet och sitt sätt att vara. Och katter har verkligen förmågan att VARA. Det kan jag avundas dom emellanåt! Får väl be om lektioner i "varande", det finns ju en hel drös "lärare" tillgängliga :-)!

Har min gamle bil ute på annons och hade till min förskräckelse fått två svar idag... Jag är väldigt kluven till att sälja bilen, men jag har ju ingen nytta av den. Men det är svårt att sälja så gamla bilar om man vill ha ut något för dom. Och det vill man ju!!! Och det är inte bra att den bara står här och ser dum ut. En bil ska användas!!!
Missilen hade bestämt sig för att låta vindrutetorkarna vila idag. Dvs, dom fungerar som dom ska. Och innerbelysningen också... Utan några ingrepp i vare sig säkringar eller annat. Jag blir inte klok på den bilen (heller). Varför råkar jag alltid ut för bilar som "gör" saker dom inte ska??? Eller är det jag som framkallar mystiska beteenden? Kanske man borde begära utträde ur "Häxföreningen"? Fast det hjälper nog inte; en gång häxa alltid häxa :-)! Eller hur, L?!

Uffe Hund är nog lite "tjurig" nu! Han har "lidit" medan matten har ägnat sig åt att städa. När den dumma människan dessutom åker iväg och kommer hem med kattmat är väl måttet ganska rågat... Om man är osäker på vad katterna tänker, är Uffe desto tydligare. Det är inte så där himla kul alla gånger; en del saker vill man bara inte veta!

2 kommentarer:

  1. Jag är här och läser,vill bara att du ska veta att jag inte glömmer dig :-)

    Blev du av med klimpen?

    KRAMAR!

    SvaraRadera
  2. En engelsman med en tydlig svaghet för SAAB turbo ringde ikväll. Han förklarade att han SKA HA bilen, kommer på lördag och hämtar den... Men jag är väl lite luttrad vid detta laget :-). (Mannen ifråga bor numera i Sverige och pratar en sån där svenska som kan betecknas som "hellre än bra". Läge för missförstånd, alltså!)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!