Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 27 november 2007

Ett år äldre...

... men inte ett dugg klokare! Trodde att jag skulle bli så där förståndig och kanske lite "tantigare", men det har inte blivit något med det... Kanske lika bra! För annars kan ju Uffe Hund tro att han också måste uppföra sig anständigt och då får vi nog j-ligt tråkigt här :-). Visst kan man bli sur när han (Uffe) hittar på saker och busar omkring, men det är ju det som håller liv i mig åtminstone...
Får väl medge att jag öppnade paket och kuvert igår... Inte kunde jag låta det vara till "rätta" dagen. Dottern tror att just det beteendet är nedärvt från "spinnsidan". Min mamma och mormor var ganska nyfikna av sig också. Dessutom väldans starka kvinnor; så att man brås lite på dom är bara bra!

En god vän ringde nu ikväll och jag kunde inte låta bli att påminna honom om att han blir halvsekel i januari. Han ville absolut inte bli påmind om det och ondgjorde sig över sakernas tillstånd. Men; han kom på att jag faktiskt hade överlevt ett år, så då kan nog sjutton han också! Och det går nog alldeles utmärkt skulle jag tro :-) Inte har det varit så svårt!!! Ibland tror jag att jag bara blir yngre och yngre i sinnet; det är bara "skalet" som förfaller :-) Man har på något sätt lite lättare att bjussa på sig själv när man blir lite äldre; tror inte att man är lika panikslagen för att göra bort sig (hoppas jag).

Imorgon tror jag att jag ska fixa lite med julplocket; ta och leta reda på julstjärnan och adventsljusstakarna (dom nyköpta elektriska vet jag faktiskt var jag har!).
Veden slipper jag denna veckan.L ringde förut och vi kom överens om att vi ska höras av i helgen.

Och i helgen kommer M och T! Dotter M är i grannlandet Norge och ska inte åka hem denna helgen... Men nog hade det varit kul om hon också hade kommit. Granne K kommer nog också och käkar morotskaka och bälgar lite kaffe... Det blir säkert jättetrevligt! Vi brukar ha rätt kul på våra "möten"!

När jag ska åka till staden och proviantera och försöka hitta lämpliga födelsedagspresenter till "stor"son och lilla svärdotter L, vet jag inte. Jag har fått ett par presentkort av dotter och granne som jag gärna vill utnyttja snarast! Detta beteende att vilja fixa genast är förmodligen också nedärvt... Jag påstår det i alla fall; det är så skönt att ha någon att skylla på :-) Men det är "rätt" halt på den asfalterade kostigen, så jag drar mig lite för att åka Missil där... Men det lär jag väl bli tvungen till så småningom...

Ikväll blir det tidigt sänggående... Är riktigt trött; beror nog på att det har varit fint väder. Mycket utevistelse har en lite sövande inverkan på mig... Men jag får väl delvis skylla på ålderdomssvaghet :-)! Och Uffe har redan "däckat" i soffan (på alla dynorna, den banditen!)
En kopp kvällste och lite läsning i födelsedagsboken som gode vännen J (tågresenären) har skickat sen blir det nog läggdags... Och imorgon ska vi....

4 kommentarer:

 1. Grattis grattis!!Sorry att jag inte fixat att ringa,skriva eller sånt!
  Du vet att jag önskar dig allt gott iaf!KRAM

  SvaraRadera
 2. Men det vet du väl att jag vet!!!! (Vi är nog rätt vet-iga i vår "förening" :-))
  Bamsekram tillbaka!!!

  SvaraRadera
 3. Det var som tusan; GRATTIS!!
  Bloggarn levererar härmed en cyber-kram!

  SvaraRadera
 4. Tack bloggarn; det värmde!!!
  Cyber-kram tillbaka!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!