Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 29 november 2007

Nu börjas det!

Har "pysslat" idag! Adventsstjärnor och ljusstakar är på plats, köksgardinerna är strukna och upphängda och det där vanliga som ska plockas fram är framplockat. Det är rent fantastiskt hur traditionsbunden jag är, fast jag alltid bestämt hävdar att "det struntar väl jag i" (Häxan Surtant går igen). Men nu är det klart så här långt! Bara resten kvar :-)!

Funderade på såna där så kallade kalenderljus idag... Har alltid varit lite emot dom och kallat dom för stressljus... Men efter lite funderande kom jag fram till att jag ska kalla dom anti-stressljus istället och utnyttja tiden medan ljuset "slukar" dagens datum till att sitta och göra absolut ingenting. Det blir nog bra; tror jag!

Uffe Hund är väldigt duktig och har fixat sina julklappar till "fan-cluben"! Han har beställt "hemlisar" på internet, minsann! Misstänker att det blir en del gapflabb på julafton... Roligt ska det bli!!! Har försökt utröna vad Uffe själv önskar sig, men han vill inte riktigt tala om det... Antar att det är något typ ett par skivor julskinka inslagen i papper så han får lön för mödan när han öppnar sitt paket... Vägen till hundens hjärta går genom magen! Det vet väl varenda kotte?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!