Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 14 november 2007

"Sicken" vecka

Huga, vilken vecka!
Måndag; veden kom hem och in i pannrummet, bilen fick vinterdäck. Problemet med hårt dragna muttrar löstes tack vare Ved-L (en del människor är försedda med verktyg som går att använda), sedan var det ingen suck för sonen att fixa dit däcken. Ibland kan han!!!
Tisdag; ont, ont, ont... Så går det när man tar in ved. Om jag hade sluppit migränen hade jag varit rätt nöjd ändå...
Onsdag; matten lär sig inte av sina tidigare misstag, utan ställer sig till att baka bröd och bullar. Ska bli intressant att se hur jag klarar morgondagen då...
Torsdag; ... jag ska till Ulricehamn och få registreringsskyltarna på bilen utbytta, hämta min undanlagda mikrovågsugn (den gamla håller på att gå hädan). Ska träffa I (om hon inte har snöat in) och fika och skrapa lott. Måste nog dessutom skaffa lite i matväg (hur kul är det???).
Fredag; antar att jag blir tvungen att ta ett tag med moppen... Städa är väl inte favoritsysselättningen, men ibland får man ta ett tag ändå...

Nästa vecka ska jag inte göra någonting... Ha, ha! Vid närmare eftertanke är det redan kört! Har ju för sjutton i ett svagt ögonblick beställt en kärra ved... Blir det en upprepning på denna veckans vedermödor tro? Fast jag tänker i alla fall ta en tur till biblioteket! På måndag!!! Så det så!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!