Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 19 november 2007

Äntligen...

... är min nya mikrougn hemma! Visserligen visningsexet och utan både låda och bruksanvisning, men bra kvinna reder sig själv! Har lyckats ställa klockan och tina lite köttfärssås... Och sonen kunde alldeles på eget bevåg tina bullar! Men så är han väldigt förtjust i kanelsnurror också; det ska mycket till om han inte ska lista ut hur han ska tina dom lite snabbt!

Jag som kostade på min Missil en tvätt förra veckan... Det kunde jag ju ha gett attan i! Idag blev den minst sagt skitig... Vilken sörja det var på den här asfalterade kostigen ner mot Dalum!

Har i alla fall ett lass (förhoppningsvis) trevliga böcker att läsa, för jag kom ihåg att gå in på biblioteket. Och jag slapp betala "böter" för att jag var försenad med böckerna jag hade med mig! Hon är allt bra snäll E!

Kostade på mig att äta "lunch" (en kopp kaffe och en macka) i stan. Gick in på Günters, det var närmast (annars är Café Söder mitt "stamfik"). Kom i samspråk med en trevlig tjej, som hade lunchrast och åt en skål soppa. Det såg verkligen gott ut, men jag hade ju redan tagit mitt kaffe och min macka (som för all del var hyggligt god!). Roligt att träffa folk som har lite åsikter och inte är rädda för att slå sig i slang med folk dom inte känner...

Har investerat i 10 tuggben till Uffe Hund... Gissa vad HAN håller på med?! Han har haft ett sk slagsmål med sonen; vem som vann beror helt på vem man frågar, och nu ligger han och tuggar och tuggar. Det låter lite farligt emellanåt, man får vara glad att det är tuggbenen som blir utsatta för den behandlingen och inte jag... Undrar om Uffe inte hade funderat på vad för "straff" jag skulle ha som lämnade honom åt sitt öde i hela tre timmar... Han såg allt lite lömsk ut när jag äntligen "landade" med Missilen här utanför :-)!

6 kommentarer:

 1. 10 tuggben är väl en ok belöning,om man vart ensam..
  ung 3,33 ben i timmen borde det bli ;-)

  SvaraRadera
 2. Dom är som väl är lite mer svårtuggade än så... Skulle kunna bli en rätt betydande kostnad i hushållskassan annars...

  SvaraRadera
 3. hoppas ni är nöjda med micron!

  Uffe är väl nöjd kan jag tro:-)

  SvaraRadera
 4. Jodå; tio tuggben är aldrig fel! Och nu har jag hittat en liten korg där han kan "förvara" sina dyrgripar också....(Och NEJ! han är INTE bortskämd!)

  SvaraRadera
 5. Och jo, vi är nöjda med mikron, men en bruksanvisning hade inte suttit fel...

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!