Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 3 november 2007

Lite tomt


Nu har "Klimpen" flyttat till Falköping! Med alla sina papper och nycklar och däck och diverse annat småplock som han hade samlat på sig under sina nästan tio år hos oss...
Tröst i "eländet" är att de nya ägarna verkligen är glada och nöjda (har fått mail om att hemresan hade gått bra osv) och att dom verkligen bryr sig om bilen. Visst är det löjligt att fästa sig vid saker, men som mammamia så riktigt påpekade är vi väldigt omvårdande till vår läggning :-).

Och nu kan jag dessutom glädja mig åt att vi faktiskt har matpengar denna månaden också, det trodde jag inte för ett par veckor sedan! Till och med ett lass ved kan det bli (när jag har uppbådat tillräckligt med energi för att kånka in den). Sån´t tål att tänkas på, det är inget man gör på en kafferast när man är en Uffematte!

Uffe Hund var mäkta upprörd när "hans" bil försvann, men det gick över rätt snabbt. Vi har ju faktiskt inte använt den bilen på flera månader, så han bestämde sig för att det fick väl vara så då! Och så var ju S och E väldigt trevliga; det hjälpte nog upp det hela!
Dessutom kan ju "Missilen" få stå i garaget nu när det börjar bli lite kallare om nätterna. Men inte riktigt än; den ska härdas! "Han" (den bilen är så "pipig", så det måste vara en han) har bott i stan och är förmodligen väldigt bortklemad. Bäst att han vänjer sig av med det; nu är det lantlivet som gäller!

2 kommentarer:

 1. Ja nu ska missilen veta vad livet som lantis innebär....
  Vi kom hem igår vid 16 tiden ,allt okej utom snön i västerbotten..
  Ska lägga bilder på bloggen...
  SENARE :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, stackars missilen!
  Men nu har jag fått hem nya reg-skyltar och vinterdäck ska han få på nu i veckan (hoppas jag). Så helt illa kan det väl inte vara?

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!