Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 9 november 2007

"Seg" vecka

Det märks att det börjar dra sig åt vinter! Fy sjutton vad trött jag har varit denna veckan! Kan ju vara så att spänningen efter bilförsäljningen har släppt också :-)!

Tog mig samman idag och ringde till ved-L för att be honom komma i början på nästa vecka med ett lass ved. Han var givetvis ute på andra äventyr, men jag pratade med G istället. Vi kom överens om att det är otäckt lugnt i skogen; alldeles vindstilla. Kan det vara lugnet före stormen?! Det pratas ju om att det ska börja blåsa rätt ordentligt idag... Kanske bäst att tappa upp vatten ifall strömmen går åt något annat håll. Och snö ska det visst också bli... Och jag som inte har fått tid för däckbyte förrän på torsdag. Suck!!!

Fick förresten mail från S ("Klimp"-köparen) och han påstår att han är som "en pojke med en ny leksak" :-). Jättekul att det blev så bra! Än så länge i alla fall; det är ju en tjugo (nästan tjugoett) år gammal bil, så man vet ju inte riktigt vad som händer. Men vi var ju helt överens om att det inte går att lämna några garantier på en så pass gammal bil.
"Missilen" har fått komma in i garaget, men inte av någon annan anledning än att den är så skitig så att jag inte står ut med att se eländet. Tvättning ska det bli i samband med däck- och nummerskyltsbyte. Så det så!!!

Uffe och jag har precis varit ute på förmiddagsrundan och vi hade sån tur så att det inte regnade medan vi var på promenad. Precis när vi klev upp på trappan började det! Misstänker att eftermiddagsrundan får ske med regnkläder, måste ut till postlådan. Men det är så geggigt nere i skogen så det kan vara lika bra att vi får gå på den något mindre kletiga vägen. Det är väl en liten nackdel med att bo så här... Leran, alltså! Golven i hallen och köket blir minst sagt grusiga såna här dagar. Och jag som "städade" igår... Och av någon anledning "lagrar" Uffe grus i pälsen, han liksom lägger ifrån sig lite här och lite där. Vissa dagar vill man inte vara Uffematte... Eller vissa sekunder är väl närmare sanningen... Det brukar inte vara längre än så, dom där funderingarna om hundägandets nackdelar. För det är ju trots allt mest fördelar att få ha en sån härlig kompis!!!

2 kommentarer:

  1. Det ska visst bli storm söderut,A trodde att en av lastbilarna kanske inte kommer över Öresundsbron,de stäbger den om det blåser för mycket.

    TREVLIG HELG

    SvaraRadera
  2. Pratade precis med ved-L. Han trodde att vi skulle klara oss rätt bra här, men man vet ju inte... Har i alla fall tappat upp vatten; bara utifallatt!
    TREVLIG HELG till er allahopa!!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!