Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 15 november 2007

Ibland blir det inte som man har tänkt sig

Som idag till exempel... För det första var det faktiskt inte roligt att köra på den här asfalterade kostigen dom kallar väg när det var så halt och jag var minst sagt ängslig för att köra med Missilen; jag vet ju inte alls vad den tar sig för i halka. Så jag klamrade mig fast vid ratten och hade väl vissa likheter med Janne Schaffer (stavar han så???); dvs försökte styra med tungan också... Men när jag hade kanat ner till "46:an" gick det bättre. Ingen is och ingen snö. Så ska det se ut!

Kom in i god tid (trodde jag), så jag tyckte jag skulle hinna hämta mikrovågsugnen innan jag åkte bort till verkstaden. Men tidsoptimismen blommade i vanlig ordning; hade alltså inte så mycket tid på mig som jag trodde. Rusade till kassan och hojtade att 'det ska finnas en mikro undansatt till mig här' och det fanns det. Det var bara det att det var inte den mikron jag skulle ha, utan en enklare modell... Och det såg jag inte förrän jag kom hem och öppnade bagagen... Så går det när man har bråttom!!! Ilsamtal till butiken! Och jo, det fanns en av den modellen jag vill ha kvar, men det är då skyltexemplaret. Suck! Men det får väl gå; bara den fungerar. Så på måndag blir det inte bara biblioteket, utan det får bli stan igen. Men jag kan ju passa på att köpa kattfoder på Granngården, det blir nog precis lagom att det sinar till dess. Det är inte klokt vad dom kan vräka i sig, som små odågorna!

Men bilen fick sina nya reg-skyltar - utan Eu symbol. Har man röstat "nej" kan man ju inte köra omkring med ett sånt märke på bilen! Och lite bensin fick den och tvättad blev den... Så jag känner att jag har varit väldigt "omvårdande" idag :-)
Har dessutom ränt runt i "alla" affärerna, dvs Ica i stan, den tyska affären (billiga grönsaker) och givetvis ett besök i Ica Timmele... Alltid lika trevligt att handla där!

Uffe Hund, den stackaren, fick ju vara själv hemma medan jag rände omkring i stan. Men vi tog en rejäl runda nere i skogen när alla varorna var inproppade i kylskåp och frys. Får väl ta mig samman och försöka få någon slags ordning på grejerna en annan dag...
Imorgon är ju städdag... Tror jag... Men det får bli med många "gå-ut-med-UffeHund"avbrott. Så att han inte blir lika sur som han har varit idag. Han gillar inte när man ägnar sig åt såna petitesser som att se till att det finns mat hemma och att det ser någorlunda anständigt ut i vårt lilla hem... Är inte han medelpunkten och får all uppmärksamhet blir han lite trulig. Men å andra sidan är han ju kille (även om han är en hund). Dom är lite kinkiga dom där :-)

1 kommentar:

  1. Om inte folk ringer och stör så går det nog an att städa:-)

    hi hi

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!