Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 18 januari 2008

Fy för den..........

Stod i tvättstugan och la i en maskin tvätt när mobilen ringde... Det var från "vår" tandläkare som undrade var dottern höll hus. Hon hade nämligen fått en tid, men eftersom hon fn är i Norge var det lite svårt för henne att veta.
En timme senare händer det som "inte får hända"... Jag fick en känsla av att något var alldeles galet och mycket riktigt; längst bak i truten har en flisa på en tand gått av. F..n!!!
Så på måndag 9.45 ska jag vara i stan hos HG. Roligare kan man ha! Inte för att jag har något emot HG som person, han är snäll och trevlig, men det kostar mycket att "umgås" med honom. Och jag som badar i pengar (inte)...
SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Hej Uffematten! Först en liten kommentar ang tanden....hoppas dentog/tar sitt förnuft till fånga och slutar jäklas och kosta pengar å sånt! Jag råkadehoppa in pådin blogg här och fastnade i dina roliga/oroliga anekdoter.
  Jag ömsom nickade igenkännandeoch ömsom skrattade tyst för mej själv...Vi har nogen del gemensamt skulle man kunna säja!!
  Tackar för trevliga inlägg och underhållande läsning. Jag återkommer.(själv har jag nyss lyckats skapa mej en alldeles egen ny blogg...klurigt det där! Men man lär sej väl!?!)
  Kramiz och på återseende!/Jenny

  SvaraRadera
 2. Hejsan labsan! Kul att du hittade hit :-)!
  Får nog räkna med en "liten" extra utgift på måndag... Men allt brukar lösa sig i slutänden och mat till djuren finns hemma. Själv skulle jag nog må bra av att tugga luft några dagar :-)...
  Och det här "bloggeriet" får man ta som det kommer. Man får inte ha så höga krav på på sig. Allt behöver nödvändigtvis inte vara perfekt (som väl är!!!) Det går säkert jättebra för dig! Ska genast kika in på din sida! Kramiz själv!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!