Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 12 januari 2008

Stadsbesök med fika

Idag har vi varit i den "stora staden" Ulricehamn och träffat äldste sonen med fru. Vi hade räknat ut att vi skulle gå och fika, men vi träffades strax innan två och det visade sig att kafeet stängde klockan två. Men tur hade vi, för vi fick vårt kaffe (med god kaka) i alla fall. Hygglig personal på det stället!!!

Anledningen till att vi skulle träffas var att äldste sonen hade beställt en dator (likadan som Uffematten har *L*) till hemmavarande sonen och den skulle överlämnas idag. Så nu kanske matten får ha sin dator ifred :-)... Det är väl risk att modemet flyger iväg förstås, men än så länge är det nog spel som gäller.

Både Uffe Hund och matten är lite "låga" idag... Matten har "lekt elvisp" inatt (dvs vänt och vridit på sig) och hållit både sig själv och den stackars hunden vakna. Ibland önskar jag att det fanns utbytesryggar. Det är så irriterande att ligga vaken och ha ont! Och trött blir man!!! När det dessutom är mörkt hela dagarna blir i alla fall jag lite grinig. Förhoppningsvis blir det bättre imorgon :-)!

Fick samtal från dottern i Norge... Hon hade varit ute och åkt skidor, så det tyder ju på att det finns snö där. Tror att Uffe hade uppskattat om det hade varit lite mer vinter. Han älskar att springa i snön!!! Plöjer fram som en tok och hoppar och skuttar. Men så är det ju det här med bilkörning och halka... Det är jag ju inte så där himla "haj" på, vet inte riktigt var jag har den här "missil"-bilen... Den har ju sina ideer. Som att larma utanför bibblan och vägra att stänga av vindrutetorkarna... Lite märklig är den allt! Men å andra sidan; vad väntar jag mig? Alla tokiga djur och grejer hamnar hos mig. Det har jag hört från en säker källa!

2 kommentarer:

  1. Trevligt med turer till stan!
    Ja hoppas att son nöjer sig med egen dator nu :-)

    SvaraRadera
  2. Tills i morse i alla fall.... Nu går det inte att komma in i den... Den startar och börjar ladda sen slocknar skärmen och musen. Begriper inte varför den gör på det viset. Funderar på att säga upp anställningen som mamma i det här huset :-) Son är ARG!!!

    (Och så är det Ullafridas 5-årsdag idag till råga på allt... Usch, vad jag saknar det lilla odjuret!)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!