Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 30 januari 2008

Ny "migrän-vecka"

Hujedamej, så vidrigt det är att gå till käftis. Och till råga på allt är jag ytterligare 800:- och en tand fattigare... Jo, jag fick dra ut den onda bissingen. Det var inte något nöje, kan jag tala om! Fick riktig panik ett tag... Tur att HG är så lugn annars hade det nog slutat illa. Men bara för att jag är en hare och spände mig så fruktansvärt, helt utan anledning egentligen (hade fått åtminstone tre omgångar bedövning), så har jag ont som fasen i ryggen och medföljande migränhuvudvärk. Det har lättat lite efter kaffet jag tvingade i mig, men det är väl bara att räkna med att man får tulla på medicinförrådet inatt igen. Tur att Uffe Hund väcker mig när det är dags att ta medicinen. Han har lärt sig hur jag beter mig när huvudvärken kommer, och det är jättebra för om man bara tar tabletten i tid kan man få någorlunda bukt med eländet. Men visst har jag en riktig stjärna till hund?! Han har verkligen blivit en viktig del av mitt liv!

Har fått hem ved idag.... Nej, det var verkligen inte rätt dag att hålla på med det, men utan ved blir det kallt här. Såg så pass risig ut så L stannade och hjälpte till att lasta av. Tror i och för sig att han drog det tyngsta lasset, så det var nog snarast jag som "hjälpte till"... Ska bli intressant att se om det blir dubbelt upp av alla sorters värk nu när jag ställer till det med dubbla orsaker. Ska kanske skriva en avhandling; "Så här dumt beter du dig om du verkligen vill ha ont" :-).

Visst är jag underbart "pipig" idag??? Men det är en sån dag! Ska gå och lägga mig en stund innan sonen kommer hem... Känner att jag måste försöka vara på lite bättre humör då, han kan ju inte rå för att jag drar ut tänder och staplar ved. Tror att han fick mer än nog av pipandet igår, var relativt upprörd över min stackars tand. Har ju aldrig varit med om sånt, och när andra pratar om det verkar det lätt som en plätt. Men det var det banne mig inte! Ont gjorde det när bedövningen släppte och ont i käkarna har jag idag också. Jo, mitt eget fel, skulle inte ha spänt mig så förbannat. Men det tänkte jag väll inte på mitt i "stridens hetta". Då ville jag bara "rädda" min tand! Här tas inga delar av mig ostraffat :-)! Stackars HG!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!